bolni otok ispod miške - da li da idem kod lekara

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
milicaB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 1:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

bolni otok ispod miške - da li da idem kod lekara

Post od milicaB »

Ispod desne miške mi se pojavio blagi otok koji na pritisak boli kao upala mišića.odvojen je od dojke,nekako je visoko...
mama kaže da mi se upalila znojna žlezda i da ne treba da se mlatim sa doktorima.Da li je u pravu.?Mooolim mišljenje...
Svako zivi onako kako mu odgovara
pajtara
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:24 pm

Post od pajtara »

To hoce da se desi i kad stavljamo dezododrans ili stik onaj protiv znojenja da otekne ta zlezda ako si to koristila prestani i smirice se,i ja mislim da je to to
sandra80
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 30, 2007 1:02 am

Post od sandra80 »

To hoce da se desi i od brijanja, meni se tako pojavilo u preponi i malte ne nisam mogla nogu da pomerim. Lekar mi je prepisao antibiotike i za 3 dana se povuklo. Koristi samo seba med protiv znojenja, kosta oko 400din i ne sadrzi aluminijum i puder. Uzgred meni je lekar sa onkologije, inace nas jako dobar kucni prijatelj rekao da uglavnom to sto boli nije strasno, opasno je ono sto ne boli. Ako te i dalje muci to ti odi do lekara i smirices se.
milicaB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 1:35 pm

Post od milicaB »

jeste,to je bilo...Hvala na odgovorima...smirili su me...
Svako zivi onako kako mu odgovara
Odgovori