Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
već dugo bolujem od hipotireoze,oko 8 godina.sada imam 31.nakon očeve smrti,od prošle godine loše se osjećam..guši me u grudima ,i nekako sam usporena,mada sam već 7 godina aktivna u teretani....primjetila sam da me svaki stres uspori i redovno dovede do povećanja težine bez obzira na svakodnevnu vježbu.. pijem letrox 100mg dnevno i redovno se kontrolišem..svaki stres buknem,da bih uz gotovo isti način ishrane smršala kada se stanje smiri...imam i aritmije ,pa pijem leksaurin,1,5mg,te atenolol
zadnji nalaz 21.6.2007.t4-61
tsh-3,8
Trebalo bi da se neko zamisli medju Vasim lekarima oko eventualnog tzv. eutireoticnog sick sindroma. A slobodne frakcije se moraju uraditi, bez premisljanja.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.