koliko su bolne biopsija i termokauterizacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
angelsu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 01, 2007 11:04 pm

koliko su bolne biopsija i termokauterizacija

Post od angelsu »

papa je 2.grupa,ali sa diskarioticnim i hiperhromaticnim jedrima,colpitis chronica,pa me je doktorka poslala u narodni front na kolposkopski pregled.u toku pregleda doktorka je trazila kljesta i rekla da ce da spali to,sto je meno prestravilo,jer je bez ikakvog objasnjenja,tako da sam odbila.u njenom izvestaju pise-taktilno krvarenje,REE delimicno otvorenog tipa,mozaik.da li je neophodna biopsija,spaljivanje i koliko je to bolno?unapred zahvalna
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Biopsiju neces ni osetiti(bar se nadam)jer meni su radili i jako sam se iznenadila jer nista nisam osetila.Kada sam pitala kako rekli su mi da su mi namazali tekucinu koja "zamrzava"i to je to.Cak nisam nista ni krvarila.
Verujem da i kod nas tako rade(bar se nadam).
Sto se tice spaljivanja ja nisam imala ali su radili u Kamenici devojci koja je lezala na krevetu pored mene.Apsolutno joj nisam cula glasa tako da predpostavljam da nije bolno.Za to ne znam ali za biopsiju da.
Sretno
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Evo samo da ti jos dodam!
Treba da uradis biopsiju u svakom slucaju jer to je zbog tebe dobro,a nece ti nista naskoditi veruj mi!
Pozdrav
XANJAX
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 12:37 pm

Post od XANJAX »

Imam slicna pitanja

Da li se radi biopsija ukoliko:

Mozaik na grlicu
PAPA II sa leukocitima i eritrocitima
VS III
Hlamidija, urea i mikroplazma - nemam
Cervikalni OK
Prati se skoro 2 godine ta promena, imam 29g

gde ste uradile biopsiju i da li boli???da li se radi pod lokalnom

da li se istovremeno uradi i tretman spaljivanjem ili zamrzavanjem??
Odgovori