TRUDNOCA ILI NE?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 11, 2007 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
TRUDNOCA ILI NE?
Juce poslepodne sam radila test babyrapid koji je pokazao 2 crtice, T je bila svetlija. Odmah sam dala krv za BHGC ali ne mogu da iscekam rezultate. Da li se nekome desilo da je test lazno pozitivan? Mnogo zelimo bebu, pa se plasim razocarenja...
Imam i ja jedno pitanje. Mozda je glupo, ali opet nije na odmet da se pita.
Sa deckom sam prvi put spavala 01.10. i primetila sam da je iznad kraja kondoma, tamo gde je ona gumica na korenu penisa bilo mokro. Da napomenem da je bio u cvrstom stanju tj. erekciji i sad pitam, da li je to od njega ili od mene mokro? Tripujem se da je njemu iscurelo napolje, sto bas i nije moguce, jer kondom nigde nije pukao i da sam ja sada trudna? Menstruaciju sam dobila na vreme, ali opet cula sam da neke zene imaju i u toku trudnoce to. Ajde ljudi, da cujem vase misljenje.
Sa deckom sam prvi put spavala 01.10. i primetila sam da je iznad kraja kondoma, tamo gde je ona gumica na korenu penisa bilo mokro. Da napomenem da je bio u cvrstom stanju tj. erekciji i sad pitam, da li je to od njega ili od mene mokro? Tripujem se da je njemu iscurelo napolje, sto bas i nije moguce, jer kondom nigde nije pukao i da sam ja sada trudna? Menstruaciju sam dobila na vreme, ali opet cula sam da neke zene imaju i u toku trudnoce to. Ajde ljudi, da cujem vase misljenje.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jaca_VS napisao: Da napomenem da je bio u cvrstom stanju

Ovo ti je dobro!!!
Ma nema sanse, previse si se uplasila, izgleda da si jako mlada.
Da, naravno da da je od tebe mokro a jos si i dobila menstruaciju.
Koristi uvek kondom i ako ne pukne nemas brige, a ako pukne tu je pilula za dan posle ali kondomi koji su dobri i u roku i pravilno se stave sanse da puknu su jako male!
Pozdrav!