Volim da skijam i zimus sam na kopaoniku skijao i nezgodno pao i okrenulo mi se koleno i u tom trenutku mi je nesto krcnulo i mislio sam da sam plomio nogu ali nisam. Imao sam bol posle toga ali osecao sam da netreba da idem na neku intervenciju.
Sada hodam normalno ali koleno mi krcka pri savijanju i cuje se sta to moze bit???
Hvala na brzom odgovoru
Koleno krcka zasto i sta da radim???
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Sta su ligamenti a sta hrskavica?
Sta su ligamenti a sta hrskavica i sta moze da mi se desi posto me boli to kada hodam i kada je promena vremena?
Re: Sta su ligamenti a sta hrskavica?
nosidam napisao:Sta su ligamenti a sta hrskavica i sta moze da mi se desi posto me boli to kada hodam i kada je promena vremena?
hoceli mi neko pomoci da bih razumeo...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Uz rizik da me neko iskritikuje da sam suvise pojednostavio, ligamentum na latinskom znaci veza. To su trake sacinjene od vezivnog tkiva kojima je svrha da zglob odrzavaju stabilnim.
Hrskavica je tkivo koje pokriva zglobove i, posto je izuzetno glatka i podmazana zglobnom tecnoscu, omogucava pokrete u zglobu.
Hrskavica je tkivo koje pokriva zglobove i, posto je izuzetno glatka i podmazana zglobnom tecnoscu, omogucava pokrete u zglobu.