ejakulacija, nema sperme, zabrinut

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
marko81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 17, 2007 3:08 pm

ejakulacija, nema sperme, zabrinut

Post od marko81 »

Imam jedan cudan problem, pa mi treba pomoc.

Imam 26god, ozenjen, i naravno, aktivan sex zivot. Sve je bilo u redu do prije 10-tak dana, od zadnjeg normalnog odnosa. Od tada skoro da nema sperme posle odnosa, a pogotovo posle masturbacije, eventualno kapljica, dve, dakle mnooogo smanjena kolicina, sto me je zbunilo... Imam blagi svrab u mokracnoj cevi, malo neprijatnosti u donjem delu stomaka i u testisima. Nije bas bol, vise neprijatnost.
Do sada nisam bas imao veliku kolicinu ejakulata, ali ovo me bas zabrinulo. Nemam sta da odnesem na analizu:).

Znam da puno toga dolazi iz glave, ali me zanima da li je neko imao slican problem i da li ovo moze da ima veze sa nekom infekcijom. Naravno, poseta ‘’prijatelju’’ urologu mi ne gine...

Pozdrav svima
maboleth
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 13, 2007 12:01 am

Post od maboleth »

Naravno da imas infekciju. Najbolje da ti urolog kaze sta da uradis, da li da odradis klasicnu urinokulturu/spermokulturu ili bris uretre i test na hlamidiju i ostala sra#nja ili sve to zajedno. Nemoj paniciti sve ce biti ok, samo se moras pravilno leciti. :)
Znam da zvuci blj, ali morate koristiti kondom do izlecenja! Moguce da ce i tvoja supruga morati da se testira na sve sto i ti.
Odgovori