Ja bih odgovor ginekologa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
pospana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 10:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ja bih odgovor ginekologa

Post od pospana »

Imam 29 godina do sada nisam radjala i nisam imala nikad neke upale niti ginekoloske probleme, osim pre par godina Kandidu koja je izlecena. Imam redovne cikluse, poslednji je bio 23.09.2007. i oko 7.10. ja sam dobila braonkasti iscedak koji do dan danas traje. Hormone sam radila pre par meseci FT3,TSH,FT4/Roche i bili su u granicama normale. Juce sam kontaktirala ginekologa, kojeg inace obilazim dva puta godisnje, i rekla mi je nema mesta panici i da ne dolazim, verovatno je u pitanju ili ovulacija, ili hormonski poremecaj.
Mene zanima sta moze biti uzrok braon iscedka koji traje evo vec 4 dan? I sta mi preporucujete da uradim od analiza. Osecam blago ziganje s desne strane, pa vise nisam sigurna da li i umisljam. Ovih dana sam i prehladjena, pa moze li i to imati neke veze?
Unapred hvala
manaus78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 19, 2006 8:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od manaus78 »

postavi to isto pitanje na [email protected]. Oni ce ti sigurno odgovoriti u roku od 24h.
Pozz i srecno
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

Post od PIPICA »

Ako ti je vreme za ovulaciju onda je to u pitanju .Meni se to desilo i bila je ovulacija.Nisam doktor ali ti govorim iz licnog iskustva.Nemoj da panicis ali znam da nije prijatno.
Pozdrav
Odgovori