Deciji pulmolog u BG

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
lavic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 6:12 pm

Deciji pulmolog u BG

Post od lavic »

Prvo da vas sve pozdravim :D
Molila bih ako mozete da mi preporucite dobrog decijeg pulmologa u Beogradu????
Naravno ako moze adresa ili broj telefona??
Hvala unapred!
lavic
Novi član
Novi član

Post od lavic »

Znaci niko ne zna nijednog decijeg pulmologa???
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Znamo, al' necemo da vam kazemo :D

naravno da ljudi znaju, ali radni je dan, ne stize se da se sve odgovori.

Prof. Dr Branislav Nestorovic, Tirsova.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
lavic
Novi član
Novi član

Post od lavic »

Hvala puno :D
dora75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 2:03 pm

Post od dora75 »

evo ja mogu da kazem da je po meni najbolji dr.Milanovic na dedinju decija klinika Dragisa Misovic ma da tamo ima jako dobrih lekara pa vi odlucite ja svoje dete lecim tamo posle svih klinika u BG tamo sam nasla dobre lekare i razumevanje.

Sve najbolje.
dora75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 2:03 pm

Post od dora75 »

evo ja mogu da kazem da je po meni najbolji dr.Milanovic na dedinju decija klinika Dragisa Misovic ma da tamo ima jako dobrih lekara pa vi odlucite ja svoje dete lecim tamo posle svih klinika u BG tamo sam nasla dobre lekare i razumevanje.

Sve najbolje.
giorgio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 06, 2007 11:24 am

Post od giorgio »

I ja sam zadovoljnija doktorima u Dragisa Misovic, nego sa doktorima u Tirsovoj
gojak06
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 31, 2007 10:22 am

Post od gojak06 »

lavic napisao:Znaci niko ne zna nijednog decijeg pulmologa???
Ponoviću svoje iskustveno viđenje po pitanju dobrog dečijeg pulmologa.
SVE JE STVAR roditeljskog pristupa problemu koje naše dete ima - da li to želimo da priznamo, shvatimo, podelimo priču sa drugima... iz čega proizilazi - roditeljsko prihvatanje pravog stanja koje doktor dijsgnosticira i predočava, a nisu nam ni malo prijatna ni ružičasta. A, SVE JE stvar i pristupa doktora nekom detetu ili roditeljima, tj. stvar je u startnom međusobnom poverenju i iskrenosti. Neko voli mnogo da priča (i mi i oni), neko od doktora govori samo službeno - što mora - bez dublje analize i objašnjenja. Ja se slažem sa roditeljima koji kažu da su doktori, u dečijoj bolnici za plućne bolesti i tuberkolozu Dr. Dragiša Mišović OK, i ne samo oni već i svo medicinsko osoblje, pa i pomoćno osoblje. Vrlo iskreni i susretljivi što je i jako važno. Nažalost, moja kćerka je bila u problemu, opstrukcija koja nije mogla proći sa inhalacijama, pa smo provele pet dana u bolnici. Tu mi je osoblje predočilo da nema "boljeg" doktora od dr. Begovića, kod koga smo sasvim slučajno i pripale, jer je on tada radio u smeni. Svakako da sam im verovala. Čovek ima vickast, vrlo neposredan pristup roditelju i detetu, ali ne objašnjava i ne priča mnogo, a kako sam kaže on nije tu da teši i to ne radi. On i sam kaže da ima dosta pacijenata i da je puno obavezan, ali se primećuje i da samim tim skraćuje vreme koje bi posvetio svakom svom pacijentu, da je to stalan broj. Vremenom će njegova pažnja, zbog obima posla, sve manje biti usmerena samo na Vas i Vaše dete, duže ćete čekati na red za preglede, kontrole, konsultacije, postajaćete nestrpljivi.. i sami sebi reći " pa ima još tih doktora nije on jedini". Tačno nije jedini i svi oni su OK, samo izgradite poverenje prema nekom od njih, može čak i prvom koji je primio Vaše dete na pregled, jer terapije su iste, lekovi su isti i ne smišlja svako od njih ponaosob terapije i dijagnoze. Sve je to već strukovno - specijalistički predviđeno - i između njih postoji dobra komunikacija i saradnja, koja potiče od njihovih kolegijuma , stručnih sastanaka, konzilijuma...
Znači, verovati jednom doktoru i ispoštovati ga, a naročito ako Vam u startu odgovara njegov pristup ličnosti Vašeg deteta. Moju kćerku u pomenutoj bolnici već nekih 6 godina vodi dr. Galović, koja je i prijatna i mila, i vrlo strpljiva i blagorečita kada nastupi problem...Na samu pomisao da će ići kod nje na pregled moja mala ostaje oduševljena i bez pogovora prihvata sve što dobije kao nalog od Galete.
To verujte znači više od najbolje terapije.
Samo hrabro i strpljivo roditelji, vreme radi za nas jer naša deca rastu i porašće.
Odgovori