Cirkoni na zubima
Cirkoni na zubima
Stavila bih cirkoncic na jedan moj zubic. Interesuje me koliko traju posto se stave,cena... i sve vezano za njih....

Re: Cirkoni na zubima
evo i ja bas trenutno imam cirkoncickacica napisao:Stavila bih cirkoncic na jedan moj zubic. Interesuje me koliko traju posto se stave,cena... i sve vezano za njih....

moze da se stavi na zub s abrusenjem i bez brusenja zuba.
Bez brusenja, bude malo ispupceniji, i krace traje, a sa brusenjem bude u ravnini zuba i duze traje. Naravno varijanta sa brusenjem dovodi do toga, da kad skine se cirkon ili spadne da se mora taj defekt popraviti najcesce plombicom. Znaci narusava se kontinuitet zuba. Svakako to je sve u minimalnoj mjeri. No bez obzira ja sam sebi bez brusenja, svakako

dr stom.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Hvala Vam puno,raspitacu se kod cika zubara,gde bih mogla ja da ga kupim i koliko kosta sam proces kod stomatologa?
Brusenje zuba pa stavljanje ne bih se usudila da radim,valjda zbog kasnijih mogucih intervencija
,ali onu bez definitivno bih. Znam da je u pitanju mali cirkoncic i povrsina zuba ali.....
Nego,da li nesmetano perete zube,sve imam osecaj da bi spao... Stvar navike jel da?
Pozz

Brusenje zuba pa stavljanje ne bih se usudila da radim,valjda zbog kasnijih mogucih intervencija

Nego,da li nesmetano perete zube,sve imam osecaj da bi spao... Stvar navike jel da?

Pozz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 15, 2007 6:31 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
da ti je bog dao malo mozga ali samo malo ne bi stavljala svaki k... na zubima...kacica napisao:Stavila bih cirkoncic na jedan moj zubic. Interesuje me koliko traju posto se stave,cena... i sve vezano za njih....
oliver111,
dovrši rec (k......) do kraja pa pokaži koliko imaš (nemaš) kulture,a moj mozak ostavi na miru.
Ne tražim komentare onih poput tebe. Niti mi je namera da se prepucavam sa nekima poput tebe. Imam pametnija posla
Imam ja itekako mozga,sto pokazuju moja dela.Idi malo preko pa ćeš videti sta je imati ili nemati mozga.
A prostora na ovome forumu daj onima koji žele da se dopisuju na ovu temu

dovrši rec (k......) do kraja pa pokaži koliko imaš (nemaš) kulture,a moj mozak ostavi na miru.
Ne tražim komentare onih poput tebe. Niti mi je namera da se prepucavam sa nekima poput tebe. Imam pametnija posla
Imam ja itekako mozga,sto pokazuju moja dela.Idi malo preko pa ćeš videti sta je imati ili nemati mozga.
A prostora na ovome forumu daj onima koji žele da se dopisuju na ovu temu