hlamidija u organizmu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
hlamidija u organizmu
3 godine ne mogu da ostanem u drugom stanju i radjena mi ke laparaskopija i tom prilikom doktor mi je utvrdio da imam clamidiju,a na brisevima koje smo i suprug i ja radili pre operacije smo imali ureaplazmu i to smo izlecili,klamidiju nismo imali ni on ni ja.zanima me kako je to moguce,da li ta bakterija moze da se stvori sama od sebe u organizmu i kako cu Nati da li sam je izlecila kada se na brisevima ne pojavljuje.hvalau napred.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: hlamidija u organizmu
Хламидија се из дебелог црева пренесе приликом аналног секса.
Postovani clanovi foruma .. imam jedan problemcic sto se tice ispitivanja na hlamidiju .. Naime, ginekolog mi je zakazao testiranje i na papir napisao da treba da kupim set za hlamidiju i tri sterilne epruvete ... Tog seta kod mene u Subotici nema nigde, svi apotekari mi kazu da postoji test ali set za hlamidiju ne . Ako neko zna nesto o tome, ili ako je neko isao na testiranje kod ginekologa molim da mi javi. Hvala
Znam da je proslo dosta godina od objavljivanja ovog posta, ali ja sada imam isti problem, a o ovome nema mnogo informacija. Kako se ovo na kraju završilo?Ivanna Kraljica napisao:3 godine ne mogu da ostanem u drugom stanju i radjena mi ke laparaskopija i tom prilikom doktor mi je utvrdio da imam clamidiju,a na brisevima koje smo i suprug i ja radili pre operacije smo imali ureaplazmu i to smo izlecili,klamidiju nismo imali ni on ni ja.zanima me kako je to moguce,da li ta bakterija moze da se stvori sama od sebe u organizmu i kako cu Nati da li sam je izlecila kada se na brisevima ne pojavljuje.hvalau napred.