hlamidija u organizmu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

hlamidija u organizmu

Post od Ivanna Kraljica »

3 godine ne mogu da ostanem u drugom stanju i radjena mi ke laparaskopija i tom prilikom doktor mi je utvrdio da imam clamidiju,a na brisevima koje smo i suprug i ja radili pre operacije smo imali ureaplazmu i to smo izlecili,klamidiju nismo imali ni on ni ja.zanima me kako je to moguce,da li ta bakterija moze da se stvori sama od sebe u organizmu i kako cu Nati da li sam je izlecila kada se na brisevima ne pojavljuje.hvalau napred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: hlamidija u organizmu

Post od aaaca »

Хламидија се из дебелог црева пренесе приликом аналног секса.
Ena91Su
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2015 7:13 pm

Post od Ena91Su »

Postovani clanovi foruma .. imam jedan problemcic sto se tice ispitivanja na hlamidiju .. Naime, ginekolog mi je zakazao testiranje i na papir napisao da treba da kupim set za hlamidiju i tri sterilne epruvete ... Tog seta kod mene u Subotici nema nigde, svi apotekari mi kazu da postoji test ali set za hlamidiju ne . Ako neko zna nesto o tome, ili ako je neko isao na testiranje kod ginekologa molim da mi javi. Hvala
Amarys
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 31, 2023 4:37 pm

Post od Amarys »

Ivanna Kraljica napisao:3 godine ne mogu da ostanem u drugom stanju i radjena mi ke laparaskopija i tom prilikom doktor mi je utvrdio da imam clamidiju,a na brisevima koje smo i suprug i ja radili pre operacije smo imali ureaplazmu i to smo izlecili,klamidiju nismo imali ni on ni ja.zanima me kako je to moguce,da li ta bakterija moze da se stvori sama od sebe u organizmu i kako cu Nati da li sam je izlecila kada se na brisevima ne pojavljuje.hvalau napred.
Znam da je proslo dosta godina od objavljivanja ovog posta, ali ja sada imam isti problem, a o ovome nema mnogo informacija. Kako se ovo na kraju završilo?
Odgovori