Diane 35

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Newbie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:38 pm

Diane 35

Post od Newbie »

Zbog policisticnih jajnika sam pocela da pijem Diane 35. Jako ih lose podnosim. Strasno strasno mi je muka vec 20 dana koliko ih pijem, pored toga krvarim vec nekoliko dana po malo a nije mi vreme, cak sam se i udebljala ali to mi sad dodje kao najmanja briga.

Da li neko ima iskustva sa Diane 35 i slicnim simptomima?

Koliko je (ne)moguce ostati u drugom stanju sa policisticnim jajnicima? Planirali smo bebu i sokirana sam vescu da bi terapija trebalo da traje mesecima... :(
123456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 26, 2007 7:15 pm

Post od 123456 »

ja sam koristila dijanu, i imala stravičnu glavobolju pa sam prestala.
a moja prijateljica imala je simptome kao ti...
obe smo nakon razgovora sa lekarom prestale da je koristimo...

jedino da razgovaraš sa ginekologom i to što pre...

drugačije ne može
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

ja sam imala mucnine i oticanje nogu,kao i tackasto krvarenje kad mu nije vreme,ali je sve to prestalo posle druge kutije...ja mislim da treba da nastavis da pijes

inace,tackasto krvarenje ako i zadrzavanje vode(zato ti se cini da si se udebljala) su normalni na pocetku koriscenja diane
neverending
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am

Post od neverending »

probaj da pročitaš već postojeće teme, možda ti se razjasni štošta
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... t=diane+35

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... t=diane+35

Ma, samo ukucaj na "traži" diane 35 i dobićeš sijaset tema koje se bave tom problematikom. Već je rečeno da niko od lekara neće odgovarati na ovako uopšteno postavljena pitanja.
O policističnim jajnicima je takođe mnogo toga rečeno, provršljaj po forumu, sigurno će ti biti od pomoći.
I glavu gore, nekada pozitivan stav pomogne više od bilo čega drugog :D
Odgovori