kontrakcije u 7 nedelji

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
eni.np
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 07, 2007 5:24 pm

kontrakcije u 7 nedelji

Post od eni.np »

Zdavo svima. Pre dva dana sam bila na redovnoj kontroli kod ginekologa, postoji srcana reakcija,plod je odgovarajuce velicine za taj period ali problem je u tome sto imam jake kontrakcije materice i preporuceno mi je strogo mirovanje. Vec sam pokrivena terapijom pregnyl i utrogestan, jer sam imala dva spontana pobacaja u 6 nedelji. Interesuje me da li su kontrakcije u ovom periodu rizicne i da li je mozda doktorka trebala da mi da neki lek koji bi umirio kontrakcije? Da li ima neko od Vas neki savet? Unapred hvala! :roll:
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Gandra »

Za sada moras strogo da mirujes, bukvalno da ustanes samo do WC-a, sto se terapije tice tek od 16 nedelje mozes da krenes sa nekim od tokoliznih lekova(genypral,prepar ...) mada kod kontrakcija ti je MIROVANJE najbolji lek. Nastavi i dalje sa ovom terapijom koju ti je tvoja doktorka prepisala i jos jednom strogo mirovanj!!! Sve najbolje!!!
Odgovori