neredovan ciklus i hormonska terapija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
neredovan ciklus i hormonska terapija
imam 29 god. Ciklus mi je skroz poremecen, 15-25 dana mi je ranije bio, neki prosek 23 dan. U zadnjih 3 meseca mi je jedan mesec preskocio, pa sam posle te menstruacije dobila na 15 dana. ne pijem nista. D li je neko koristio DABROSTONOM?
hm
Da li je DABROSTONOM preporuka ginekologa- sta on/a kaze?
Mislim da bi bolje da probas sa cajem macina trava- on pomaze regulisanju ciklusa a pri tom je prirodan.
Ja sam imala zakocenje ciklusa dosta dugo i davali su mi Lutestrol i cikloproginovu za izazivanje ali to nije regulisalo stvari na duze staze a onda mi je poznanica/ nutriciolog predlozila da probam sa macinom travom i za nepunih mesec ipo sam dobila, pila sam ga i sledeci mesec i od tad dobijam na 28/30 dana. Ima ga u bio radnjama.
Mislim da bi bolje da probas sa cajem macina trava- on pomaze regulisanju ciklusa a pri tom je prirodan.
Ja sam imala zakocenje ciklusa dosta dugo i davali su mi Lutestrol i cikloproginovu za izazivanje ali to nije regulisalo stvari na duze staze a onda mi je poznanica/ nutriciolog predlozila da probam sa macinom travom i za nepunih mesec ipo sam dobila, pila sam ga i sledeci mesec i od tad dobijam na 28/30 dana. Ima ga u bio radnjama.
Re: hm
Hvala puno. Preporuka ginekologa je, al' ga nisam jos pila, nesto i ne bih. Mozda je i bolje da probam sa cajem.Silvie napisao:Da li je DABROSTONOM preporuka ginekologa- sta on/a kaze?