problem sexualne prirode
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
problem sexualne prirode
Pozdrav, imam jedan problem koji nije strasan, ali mene postavlja u nezgodnu situaciju. Naime, prilikom vodjenja ljubavi sa devojkom (vec tri godine smo zajedno i imamo sexualni odnos otprilike jednom nedeljno) ja ejakuliram vec posle par sekundu od prodiranja u nju. Pomagajte
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
misljenja sam da bi trebalo da postavis ovo pitanje na forumu urologija ili neuropsihijatrija, za neki profesionalniji odgovor.
po mom misljenju, ako je erekcija u redu i ako je samo problem u duzini trajanja odnosa, do ejakulacije, da se radi o nekom problemu iz palete psihologije. postoji niz laickih, empirijskih saveta i trikova, ali treba prvo da konsultujes strucno lice.
po mom misljenju, ako je erekcija u redu i ako je samo problem u duzini trajanja odnosa, do ejakulacije, da se radi o nekom problemu iz palete psihologije. postoji niz laickih, empirijskih saveta i trikova, ali treba prvo da konsultujes strucno lice.
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 22, 2005 10:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Evo ovde imas http://php.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=1277