Svrbi me do bola izmedju nogu. pomagajte.

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bojan84_xxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 17, 2007 2:21 am

Svrbi me do bola izmedju nogu. pomagajte.

Post od bojan84_xxx »

svrbi me izmedju nogu po dupetu prvo me pecne pa se ja na tom mestu cesem ko divljak i na tom mestu napravim ranu jer tamo gde me jednom pecne kad se nacesem nesvrbi ali 1 u 24 sata me opet pecne pa se cesem ja sam mislio da me nesto ujede jer mi macka (zivotnja) ima buve pa udje kroz otvoren prozor dok ja spavam i legne pored moji nogu pa ujtru me po nogama malo koja buva ujede pa me svrbi pa puta sam buvu nasao na sebi ali nikad izmedju nogu zabrino sam se zestoko kad se je to pocelo ujedat ili sta je vec po jajim i na kiti imam 3 i jednu ranicu bubuljicu kvrgicu koja se povukla i kad se na tim mestima ko sivolja cesem ona nabubri ( nabubri samo na kiti) znaci izgleda recimo kao bubuljica al se nemoze istisnut gutica mala na kiti vuce na crveno a na jajima na sred te kvrzice ima crna tackica a oko jaja po nogama i na dupetu imam isto sva kad ih saberem desetak ali one su se u rane od cesanja pretvorile. (poslednji put pre 6 meseci sam imao seeks i mislim da nema veze sa tim) kupam se svaki dan redovno i dobro ispiram ces od deterdjenta jer me je telo znalo pre davno svrbit ako se ne saperem od sampona pa sam u pocetku mislio da je to . procitao sam skoro sve teme na ovom sajtu i u nijednu temu ovo nespada jer na to nelici mozna na neku malkice .
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Merylin »

Za tvoju kitu,jaja i dupe se obrati lekaru,a za macije buve veterinaru!!!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Mogao bi da biras reci kad pises.

Ako te ne mrzi da trpis to sto ti se desava, ti uzivaj. U suprotnom, lekar ce biti dobar izbor.
bojan84_xxx
Novi član
Novi član

Post od bojan84_xxx »

pojenta je u tome sto ja nisam nasao ni jednu jedinu buvu izmedju nogu samo znam da mi macka ima buve i da me ponekad buva ugrize za nogu nego su mi se pojavile dve ranice i na rukama iz koji curi gnoj sam od sebe pa mi je reko jedan drugar da sam dobio sugu ili gljivicno obiljene...
bojan84_xxx
Novi član
Novi član

Post od bojan84_xxx »

ja se bojim da nije nesto strasno jer u zivotu nikad nisam bio bolestan i nikad nisam bio kod doktora odkad znam za sebe (kupao sam se u dunavu ovog leta da nisam tu nesto dobio)
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Vrlo je moguce da je nesto strasno. A bice sve strasnije sto vise odlazes posetu lekaru.
Odgovori