Svrbi me do bola izmedju nogu. pomagajte.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 17, 2007 2:21 am
Svrbi me do bola izmedju nogu. pomagajte.
svrbi me izmedju nogu po dupetu prvo me pecne pa se ja na tom mestu cesem ko divljak i na tom mestu napravim ranu jer tamo gde me jednom pecne kad se nacesem nesvrbi ali 1 u 24 sata me opet pecne pa se cesem ja sam mislio da me nesto ujede jer mi macka (zivotnja) ima buve pa udje kroz otvoren prozor dok ja spavam i legne pored moji nogu pa ujtru me po nogama malo koja buva ujede pa me svrbi pa puta sam buvu nasao na sebi ali nikad izmedju nogu zabrino sam se zestoko kad se je to pocelo ujedat ili sta je vec po jajim i na kiti imam 3 i jednu ranicu bubuljicu kvrgicu koja se povukla i kad se na tim mestima ko sivolja cesem ona nabubri ( nabubri samo na kiti) znaci izgleda recimo kao bubuljica al se nemoze istisnut gutica mala na kiti vuce na crveno a na jajima na sred te kvrzice ima crna tackica a oko jaja po nogama i na dupetu imam isto sva kad ih saberem desetak ali one su se u rane od cesanja pretvorile. (poslednji put pre 6 meseci sam imao seeks i mislim da nema veze sa tim) kupam se svaki dan redovno i dobro ispiram ces od deterdjenta jer me je telo znalo pre davno svrbit ako se ne saperem od sampona pa sam u pocetku mislio da je to . procitao sam skoro sve teme na ovom sajtu i u nijednu temu ovo nespada jer na to nelici mozna na neku malkice .
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm