POSTINOR2 pilule za "jutro posle"
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
POSTINOR2 pilule za "jutro posle"
Da li neko zna do kakvih komplikacija ili poremecaja mogu dovesti ove tablete vec posle samo prvog uzimanja?
imate dosta o tome po forumu ..
ne bi trebalo da dodje do nekih velikih poremecaja posle prvog puta ..ja sam uzimala vise puta ..jednom u dva meseca dva puta i samo mi se malo poremetila prva sledeca menstruacija ..ima razlicitih iskustava
u svakom slucaju ako je nekom frka bolje to nego abortus a za ubudece se pazite
ne bi trebalo da dodje do nekih velikih poremecaja posle prvog puta ..ja sam uzimala vise puta ..jednom u dva meseca dva puta i samo mi se malo poremetila prva sledeca menstruacija ..ima razlicitih iskustava
u svakom slucaju ako je nekom frka bolje to nego abortus a za ubudece se pazite
Ajde da ne otvaram novu temu, nego da nastavim ovde.
Moja devojka je pre mesec i po dana popila postinor tabletu zbog nezasticenog odnosa.
Ovo joj je drugi put da je popila u zivotu. Prvi put je popila pre dve godine.
Situacija je sledeca:
Ovomesecna menstruacija joj je kasnila 14 dana.
Kada je dobila islo joj je u tragovima. Posle 5 dana menstruacije pocelo je da joj ide kao da je tek dobila. I posla 10 dana jos uvek joj traje. Poslednjih 2-3 dana joj slabije ide kao pred kraj, ali traje jos uvek.
danas joj je 12 dan menstruacije
. Inace joj ide do 6 dana maximum.
Jako je zabrinuta, zovemo njenog ginekologa ali je na odmoru
Moram da napomenem da je i imala velike porodicne stresove u poslednje vreme.
Prvi put kada je popila postinor pre dve godine, osecala je mucninu, poranila joj je menstruacija, i ugojila se dosta sto je teze regulisala vremenom.
Sada su ovakvi problemi.
Da li mi neko moze reci da li je i on imao ovakve probleme sa postinorom.??????
Moja devojka je pre mesec i po dana popila postinor tabletu zbog nezasticenog odnosa.
Ovo joj je drugi put da je popila u zivotu. Prvi put je popila pre dve godine.
Situacija je sledeca:
Ovomesecna menstruacija joj je kasnila 14 dana.
Kada je dobila islo joj je u tragovima. Posle 5 dana menstruacije pocelo je da joj ide kao da je tek dobila. I posla 10 dana jos uvek joj traje. Poslednjih 2-3 dana joj slabije ide kao pred kraj, ali traje jos uvek.
danas joj je 12 dan menstruacije

Jako je zabrinuta, zovemo njenog ginekologa ali je na odmoru

Moram da napomenem da je i imala velike porodicne stresove u poslednje vreme.
Prvi put kada je popila postinor pre dve godine, osecala je mucninu, poranila joj je menstruacija, i ugojila se dosta sto je teze regulisala vremenom.
Sada su ovakvi problemi.
Da li mi neko moze reci da li je i on imao ovakve probleme sa postinorom.??????
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Meni se desilo nesto slicno...ja sam ga pila 2 puta u zivotu..prvi put sam dobila na 50 !!!! dana !!!!!! Posle toga se stanje stabilizovalo..
drugi put sam imala jako krvarenje koje je posle dugo trajalo...
trebalo je jedno 2 meseca da i se ciklus unormali
ja mislim da ce sve biti ok sa tvojom devojkom...ali nije na odmet da ode ginekologu kad se vrati sa odmora..
ja mislim da ce sve biti ok sa tvojom devojkom...ali nije na odmet da ode ginekologu kad se vrati sa odmora..
- Noa
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
slazem se potpuno sa Shmizlom!Shmizla napisao:Meni se desilo nesto slicno...ja sam ga pila 2 puta u zivotu..prvi put sam dobila na 50 !!!! dana !!!!!! Posle toga se stanje stabilizovalo..
Ja nisam imala takvih iskustva sa Postinorom ali su imale moje 2 drugarice... tako da, najbolje da ode do ginekologa i time prekrati sebi muke...
Pozdrav Shmizlo