bioaktivni laser i acne

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

bella
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 15, 2006 4:24 pm

Post od bella »

Calendula kremu mozes da kupis u kozmeticko-terapijskom centru Feniks,Juzni bulevar 144
tel.011 2459969,kosta oko 1600din.
rokibalboa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 04, 2007 4:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od rokibalboa »

Hvala puno!!!
margareta737
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2007 1:43 pm

Post od margareta737 »

Nisam jos uvek sigurna u Calendulu jer mi je ovih dana lice postalo extra masno, mislim da je u pitanju ciklus koji me s vremena na vreme uvek upropasti, a taman sam bila mirana dve nedelje posle ciscenja. A sad mi je na nosu gde nikada nisam imala tako nesto izasla tako grozna bubuljica i jos sitnih po obrazima i bradi a potkacilo mi je i dekolte koji sam tek sredila toliko da mogu napokon normalno da nosim letnju odecu.
Plasim se da resenje nije tako jednostavno, mozda nekome sa manjim lucenjem zlezda moze da pomogne ali meni treba nesto jace.
:evil:

ovo se izgleda pretvorilo u pricu o Calenduli, a nikako da iko nesto pevne o tom bioaktivnom laseru pa cu moreati jos jednom da pitam IMA LI STRUCNJAKA NA SAJTU!!!!!!!!!!!!! :-?
micka74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 12, 2007 8:11 pm

Post od micka74 »

Ja sam bila na tretmanima bioaktivnim laserom u salonu Tejat, pa znam nesto malo o njemu. Pomaze zarastanje rana, ubrzava prolazak herpesa, smiruje upale i sl. Ja sam imala problema sa crvenilom lica, slabim krvnim sudovima i bolnim bubuljicama koje su izlazile po licu i za koje nisam imala resenje, pa sam od dermatologa dobila preporuku za laser. Sama terapija laserom je bezbolna i ne osecas nista. Laser emituje crvenu svetlost i male je snage. Od njega ne moze nista lose da se desi (opekotine ili sl.). Njegova svetlost stimulise celije i podstice njihov normalni rad. Isla sam desetak puta, ali to valjda sve zavisi od stanja. Uz lasersku terapiju sam ponekad imala jonoforezu vitamina C i neke kremice za zastitu od suncevog zracenja.
Rezultatima sam bila zadovoljna i od tada mi je stanje zadovoljavajuce, naravno uz redovnu negu koju sprovodim.
Odgovori