Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Pre 2 meseca sam bila kod ginekologa na redovnom pregledu i ustanovljena mi je kandida...kao terapiju sam dobila ginodaktanol vaginalete,a decko je mazao daktanol kremu...posle toga je bilo ok
medjutim juce i prekjuce sam primetila da mi se sekret jako pojacao i javio se blag svrab...ovako mi je isto bilo i prosli put kad sam imala kandidu..
e sad,mene zaista smara a i skupo mi je da opet placam bris..napominjem da sam u stalnoj vezi,tako da nije bilo sanse da dobijem neku drugu seksualno prenosivu bolest..
da li mislite da je ok da sama kupim ginodaktanol opet ili moram opet da placam lekara? kod drzavnog necu jer imam jako lose iskustavo sa njima
nego mene zanimaa sta mislite,da li je neophodno da idem kod lekara?? pre 2 meseca sam imala istu dijagnozu,pa mi je je nekako najlogicnije da opet imam isto..zaista nemam zelju da placam ponovo bris