za dr.ivicu -trudnica

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sbuzic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

za dr.ivicu -trudnica

Post od sbuzic »

dragi moj doktore culi smo se u par navrata pa samo da Vas jos nesto pitam.Nosim blizance i imam hipertenziju i pre trudnoce koja je uspesno lecena norvaskom.Sada sam u sedmom mesecu trudnoce i javlja se sledeci problem.Pritisak je kako kad uglavnom od 110/70 do 140/90 pijem 3x250metildopu i rekli su mi po potrebi nifelat 2x10 ali je zato puls od 95-110.Bas mi smeta taj ubrzani rad cak kad se smirim imam utisak da mi srce preskace sledi neki udar vise u predelu zeludca i onda se prenosi na srce,i to traje sekund dva,ali mi smeta.Molim vas vase misljenje u vezi tog pulsa.Hvala.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Zbog pojedinih urednika, moderatora foruma, koji su brisali moje poruke, znog neazuriranja foruma i potpunog odsustva zastite ugleda i strucnosti pojedinaca od anonimnih napada, vise ne postavljam odgovore na forumu. Javljam se samo privatnim porukama onima koji mi se direktno obrate, naslovom za mene ili privatnom porukom. Mozete me pozvati na telefon, ili poslati email..

Sve najbolje!

Ivica
064 269-259-1
[email protected]
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori