objasnjenje
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jan 15, 2005 11:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
objasnjenje
Izvinjavam se svima koji mi salju pitanja privatnim porukama da ne zelim odgovarati zato sto ovaj sajt se ne azurira sa medicinskim temama po ko zna koliko godina,dali se uopste zna ko stoji iza ovog sajta,dali su ti ljudi lekari ,dali dobijaju finansijsku pomoc od ministarstva zdravlja,po kom kriterijumu se biraju urednici pojedinih oblasti,zasto nisu prisutni poznati strucnjaci itd....
Čisto da vam kažem da na nijedno pitanje postavljeno uredništvu ja nisam videla odgovor. Tako da...
Od urednika koji se pojavljuju na forumu zadnje vreme, čini mi se da je samo Vragolasta Amfibija lekar.
Vlada 99 je završio sociologiju beše, i sad je na nekom kursu iz psihodrame, a mr. Silvio je valjda farmaceut. Ove informacije sam saznala ovde na forumu.
Ovo lekara što ima to je samo lična inicijativa.
klio za oftalmologiju, tartufa za pulmologiju, na ortopediji...miodrage i Veljko Jovanović..dal? Garfield je psihijatar, na ginekologiji Ob-Gyn i dr Peđa..
I Naravno dr Ivica...ali on je za sve ove teme, i još po koju pride..
Ostali lekari su manje aktivni, ali ih ima...
nadam se da se niko neće naljutiti zbog ovog mog malog pregleda foruma...
Ja sam inače ovde levo smetalo, kolega u najavi.
No, mislim da ništa nema od tog ministarstva.

Od urednika koji se pojavljuju na forumu zadnje vreme, čini mi se da je samo Vragolasta Amfibija lekar.
Vlada 99 je završio sociologiju beše, i sad je na nekom kursu iz psihodrame, a mr. Silvio je valjda farmaceut. Ove informacije sam saznala ovde na forumu.
Ovo lekara što ima to je samo lična inicijativa.
klio za oftalmologiju, tartufa za pulmologiju, na ortopediji...miodrage i Veljko Jovanović..dal? Garfield je psihijatar, na ginekologiji Ob-Gyn i dr Peđa..
I Naravno dr Ivica...ali on je za sve ove teme, i još po koju pride..

Ostali lekari su manje aktivni, ali ih ima...
nadam se da se niko neće naljutiti zbog ovog mog malog pregleda foruma...

Ja sam inače ovde levo smetalo, kolega u najavi.

No, mislim da ništa nema od tog ministarstva.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ciji je sajt i ko upravlja njime
Ja sam pre mesec dana trazio informaciju o ovim pitanjima,posto su mi na jednoj temi po pitanju koupcije expresno obrisali post i to kao ocigledan sukob interesa jer je administrator bio licno pogodjen,ma da sam vrlo oprezno i bez uvreda pisao.
Dva puta sam ponovi zahtev ali odgovor nikad nisam dobio,niti ocekujem posle toliko vremena.Dakle nije u pitanju samo strucnost vodjenja foruma vec i druge stvari.
Nema sanse da se dozna ko je odgovoran za rad foruma.Neverovatno!!
Dva puta sam ponovi zahtev ali odgovor nikad nisam dobio,niti ocekujem posle toliko vremena.Dakle nije u pitanju samo strucnost vodjenja foruma vec i druge stvari.
Nema sanse da se dozna ko je odgovoran za rad foruma.Neverovatno!!
@jefimija, nemoj prihvatati sve zdravo za gotovo.
Za osobu koju si pomenula da je psihijatar je totalno netacno, samo malo pogledaj njene postove i sve ce ti biti jasno.
I ja mogu da kazem da sam nuklearni fizicar... ali nisam.... previse ima (na svim mogucim sajtovima) laznog predstavljanja i tu ne mozemo nista....
Evo, ti Jefimija, mozes dosta odgovora da das (samo rasporedi snage jer ce te svi prebrzo istrositi) - to je moje misljenje.
poz
Za osobu koju si pomenula da je psihijatar je totalno netacno, samo malo pogledaj njene postove i sve ce ti biti jasno.
I ja mogu da kazem da sam nuklearni fizicar... ali nisam.... previse ima (na svim mogucim sajtovima) laznog predstavljanja i tu ne mozemo nista....
Evo, ti Jefimija, mozes dosta odgovora da das (samo rasporedi snage jer ce te svi prebrzo istrositi) - to je moje misljenje.
poz