ZAŠTO STE DOBILI ŠEĆER ?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

ZAŠTO STE DOBILI ŠEĆER ?

Post od jasbi »

Svi ovde delimo savete šta i kako treba jesti, koje lekove treba kupovati, gde su skuplji, gde jevtiniji, koje vežbe treba raditi, a niko ne progovori o razlogu zbog kojeg je dobio šećer ! Odemo kod lekara opšte prakse sa povišenom temperaturom, on nam da lekić za njeno sniženje, ali nam ujedno da i upute za vadjenje krvi, urina i ostale nalaze da utvrdi razlog zbog kojeg je došlo do povećanje temperature. Bitan je UZROK ili RAZLOG zbog kojeg je došlo do neke bolesti.

Šta je naš RAZLOG, gde su koreni, našem DIJABETESU ???
Džaba nama medikamentno lečenje ako mi i dalje vučemo isti razlog zbog kojeg je i došlo do bolesti. Nešto treba menjati. Kako smo svi mi ovde pod nekim nick-ovima, znači, ne poznajemo se lično, mogli bi iskoristiti ovaj sajt, za jedno opušteno, iskreno pričanje o tom RAZLOGU .
Gledala sam američke filmove sa onim grupicama ljudi, malim kružokama pod nadzorom psihijatra, i njihovo lečenje na bazi iskrenog pričanja, verovatno ste i vi. Ja bih da probamo nešto slično.

( Izvinjavam se Modu ako ipak postoji ovakva tema, neka slobodno ovu obriše u tom slučaju )
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Gde nesdadoshe oni postovi svi ? :o Boze svashta :oops: Ovde je ono:Sad ga vidish,sad ga ne vidish :roll: ..................
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Pojeo ih je SECER muuuaaahahhahahaaaa!! :evil: :evil: :evil:

PS. Dopuna kredita, dopuna misica. :x
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

Eno ih malo niže, na duploj temi... 8) .... :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

/\VRH BRATE :lol: I ja sam se upecala na mrezicu VrRRvRh BrrrAaaTeEEee HoOOpaaaa Ideeeemo hop hop BESNI FOK hocesh da se igramo malo zmurke aaha hi khhhhhhhh Besni fok vrhhh brate HOP HOPPP /\ :evil: hmmmmmmmmmmmmmmmz grrrr
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od jasbi »

Vrh, Tebra.... :wink: ..Aaa, šta kažeš kako parlamo šatrovački?

Ma, prave smo...još i ovako slatke..:lol:.
Odgovori