Bila sam kod ginekologa prvi put pre nekoliko dana. Na samom pregledu postavljao mi je mnogo pitanja ali mislim da neka nisu bila prikladna i da to nije bilo toliko relevantno. postavljao mi je pitanja tipa, da li tokom odnosa dozivljavate orgazme i koliko cesto??? dva puta mi je dao komentar da sam mnogo "uska" dole. Nije koristio nikakav eticki recnik vec je govorio u zargonu perverznjaka.
Da li su ova pitanja i komentari neophodni, ovo me mnogo muci htela sam da se ispovracam kad sam izashla.. molim vas odgovorite mi sto hitnije jer me ovo strashno muci, hvala
Ponasanje Ginekologa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 08, 2005 9:41 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 08, 2005 9:41 pm
I ako jezik zemlje u kojoj zivim nisam do kraja savladala, ipak se uvek trudim da ne zvucim ne obrazovano kad nesto pitam ili kazem, a ne znam pravi izraza za to. Isti je slucaj sa posetom ginekologu, kog i ako privatno poznajem ko kolegu, cak ni u ordinaciji ne pitam: "Jel da piskim u casicu?", vec ga lepo pitam izrazom URINIRATI... Naravno sve mi isto to ocekujemo i od njih! On uvek priprema UZ maisnu ili instrumente koju mu trebaju za pregled dok ja dodjem do stola, i uvek je diskretan...
Ponekad se zacudim gde moj ginekolog nadje sve te "fine" reci kad me nesto pita ili mi nesto objasnjava... Mislim da se to uci u skoli, kao i diskrecija, a izgleda da je bas to ono sto fali tvom doktoru...
Bolje ga promeni.....
Ponekad se zacudim gde moj ginekolog nadje sve te "fine" reci kad me nesto pita ili mi nesto objasnjava... Mislim da se to uci u skoli, kao i diskrecija, a izgleda da je bas to ono sto fali tvom doktoru...
Bolje ga promeni.....
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pitanje nije na mestu, krajnje neprofesionalno, pravo seksualno uznemiravanje!
Dali je pregledu prisustvovala medicinska sestra?
Takav pregled treba prekinuti, neići kod takvog "ginekologa" i prijaviti ga SLD (Srpskom lekarksom društvu), nažalost KOMORE još uvek nema.

Takvo pitanje uopste nije profesionalno!Ja sam,eto,nedavno naletela na dezurnog ginekologa jer sam imala problem u ovoj trudnoci,a on ce mi,izmedju ostalog,"Sad smo uhvatili muskarca pa se bojimo da ce svrljati okolo ako nemamo sexualne odnose!Za vas je sex zabranjen jer ste trudni!Kazite mu da oladi!"...a ja udata,10 godina sa istim covekom,tek povremeno upraznjavamo sex jer sam uostalom svuda procitala i cula da ako je trudnoca normalana sex cak i koristi i trudnici i bebi...A o mom ginekologu imam sve najlepse reci i pohvale...Moj ti je savet da zaboravis na to i predjes kod nekog drugog ginekologa.