Imam jedan problem a to je sto mojoj cerki 17 god, 167cm/61kg, kasni vec nekoliko meseci i to prvo mesec dva a sledeci put evo duze. To se nekako veze sa prestankom sportovanja (jahanje) nakon loseg pada za srecu bez tezih povreda sem sto je za razliku od drugi put bila uplasena i izudarana.
Bili smo kod lekara i ginekologa i svi to pepisiju na njen razvoj i da nema mesta za panike.
Insistirajuci uradili smo neke lab. kontrole i mokraca i krv su uredni.
Ona u megjuvremenu je dobil i neku vrstu alergije pa joj je koza osetljiva, ne stalno, i nikako nemozemo naci dal ima veze sa hranom ili je zbog njene netrpeljivosti. Primetila sam i da ponekad im deblje noge kao da joj oticu pa se to povuce za dan dva.
Ogledom njene vozrasti rzumem da joj svki problem izgleda kao tragedija pa zna da bude nepodnosljiva meni bez razloga ali j se nekako snalazim dok progju ove lude godine.
Im li veze njen stresan pogled zivota , nervoza, prekid sporta pa i gubitak decka u megjuvremenu (koji joj je jos uvek dobar drug) uticaj na njen ciklus?
Pretoga je imala kao sat od prvog dana (na 15 god i 2 mes) inace je odlican dzak, veoma odgovorna osoba a ponekad deluje jako nesrecno zbog nicega.
U planu su alergijske kontrole ako to uopste ima veze sa tim.
Pozdrav
red ciklusa na 17 god.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik