Moze li nekoj da mi kaze dali slusnal za lek "Kamto" i da mi kaze se sto znae za nego, kakvi se reakciite od nego, za sto konkretno se prepisuva i sl.?
Pozdrav, A.
rak na debelo crevo
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Marko i Jovanche, nisam mogla da se iznacudim da ne razumete da ona prica Makedonski jezik, ili... pravite se "Englezi"....a? Ma daj... sve se razume, ne zezajte zenu!
A ti Andreeva mogla si, posto vec dolazis ko gost na Srpski sajt, da napises pitanje na srpskom jeziku, t.j. jezik domacina. Toliko sigurno znas. To se zove postovanje.
Izvinite, ja se ovako ubacila....
A ti Andreeva mogla si, posto vec dolazis ko gost na Srpski sajt, da napises pitanje na srpskom jeziku, t.j. jezik domacina. Toliko sigurno znas. To se zove postovanje.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 4:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ja sam makedonac starije generacije-55 godina i imam probleme sa padezima i rodovima. Primer neki aparati,recimo reso u srpskohrvatskom jeziku e u muskom rodu, a u makedonskom je srednji rod. Da bi nemalo zezanja oko jezika, tacno je da onaj ko pridze ovom sajtu treba da postuje jezik moderatora, bar da se potrudi sa napomenom oko jezika -da je makedonac .Ovo je dobro namerna kritika kako bi uspeli u nasu cilj oko naseg zdravlja i zdravlje nasih prijatelja.Pozdrav svima.
rekla sam da sam razumela a sad sta je mogao je biti i bugarski nije da nisu slicni...Jedna napisao:Marko i Jovanche, nisam mogla da se iznacudim da ne razumete da ona prica Makedonski jezik, ili... pravite se "Englezi"....a? Ma daj... sve se razume, ne zezajte zenu!
Pomoc
Pozdrav svima imam jedan problem.
Imam 13 god i znam da sa previse mlad za ovake bolesti, nego volim da budem siguran.
Pre jedno 1 mesec sam pogledao slucajno jednu emisiju i video simptomi raka debelog creva krvi u stolici itd.
i pre 1 ipo nedelju kada sam pogledao na tolet papir koji sam se obrisao video sam malo krvi, sledeci put nisam video i danas sam opet video
.
Nemam redovnu stolicu ali kada imam nista me ne boli, ni kada obavljam redovne aktivnosti nista me ne boli.
E sada moje pitanje dali su ovo simptomi raka debelog creva ili nisu?
I uopste da li treba da se brinem?
Hvala na pomoci

Imam 13 god i znam da sa previse mlad za ovake bolesti, nego volim da budem siguran.
Pre jedno 1 mesec sam pogledao slucajno jednu emisiju i video simptomi raka debelog creva krvi u stolici itd.
i pre 1 ipo nedelju kada sam pogledao na tolet papir koji sam se obrisao video sam malo krvi, sledeci put nisam video i danas sam opet video

Nemam redovnu stolicu ali kada imam nista me ne boli, ni kada obavljam redovne aktivnosti nista me ne boli.
E sada moje pitanje dali su ovo simptomi raka debelog creva ili nisu?
I uopste da li treba da se brinem?
Hvala na pomoci