rak na debelo crevo

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
andreeva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 17, 2006 2:18 am

rak na debelo crevo

Post od andreeva »

Moze li nekoj da mi kaze dali slusnal za lek "Kamto" i da mi kaze se sto znae za nego, kakvi se reakciite od nego, za sto konkretno se prepisuva i sl.?

Pozdrav, A.
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Da nisi ti mozda Ruskinja? Malo je nerazumljiv tekst :)
jovanche
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 10:18 am

Post od jovanche »

Pita da li je neko cuo za lek "Kamto" i da li zna nesto o tom leku kakve su reakcije na njega i za sta se tacno prepisuje...
Nemam pojma koji je jezik u pitanju al sam razumela.....
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jedna »

Marko i Jovanche, nisam mogla da se iznacudim da ne razumete da ona prica Makedonski jezik, ili... pravite se "Englezi"....a? Ma daj... sve se razume, ne zezajte zenu!
A ti Andreeva mogla si, posto vec dolazis ko gost na Srpski sajt, da napises pitanje na srpskom jeziku, t.j. jezik domacina. Toliko sigurno znas. To se zove postovanje.
Izvinite, ja se ovako ubacila.... :D
makope
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 4:38 pm
Kontakt:

Post od makope »

Ja sam makedonac starije generacije-55 godina i imam probleme sa padezima i rodovima. Primer neki aparati,recimo reso u srpskohrvatskom jeziku e u muskom rodu, a u makedonskom je srednji rod. Da bi nemalo zezanja oko jezika, tacno je da onaj ko pridze ovom sajtu treba da postuje jezik moderatora, bar da se potrudi sa napomenom oko jezika -da je makedonac .Ovo je dobro namerna kritika kako bi uspeli u nasu cilj oko naseg zdravlja i zdravlje nasih prijatelja.Pozdrav svima.
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am

Post od Jedna »

Bravo, tako je makope. Sedi!! Odlican, petica!!!! :lol: :wink:
makope
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 4:38 pm
Kontakt:

Post od makope »

Jedna,hvala za veliku ocenu,samo neznam koji si ti rod.Kao"jedna"bi
bilo i u srpskom i u makedonskom jeziku - zenski rod.
Sala leci dusu.Pozdrav.
jovanche
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 10:18 am

Post od jovanche »

Jedna napisao:Marko i Jovanche, nisam mogla da se iznacudim da ne razumete da ona prica Makedonski jezik, ili... pravite se "Englezi"....a? Ma daj... sve se razume, ne zezajte zenu!
A ti Andreeva mogla si, posto vec dolazis ko gost na Srpski sajt, da napises pitanje na srpskom jeziku, t.j. jezik domacina. Toliko sigurno znas. To se zove postovanje.
Izvinite, ja se ovako ubacila.... :D
rekla sam da sam razumela a sad sta je mogao je biti i bugarski nije da nisu slicni...
drecun
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 22, 2006 9:50 pm

Post od drecun »

sad kad smo prevazisli jezicke barijere, utvrdili sta pitanje znaci i na kom je jeziku postavljeno, kako bi bilo da neko stvarno odgovori zeni? :roll:
Znanje je ograničeno, neznanje je beskrajno.
masteri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 9:44 pm

Pomoc

Post od masteri »

Pozdrav svima imam jedan problem.:D
Imam 13 god i znam da sa previse mlad za ovake bolesti, nego volim da budem siguran.
Pre jedno 1 mesec sam pogledao slucajno jednu emisiju i video simptomi raka debelog creva krvi u stolici itd.
i pre 1 ipo nedelju kada sam pogledao na tolet papir koji sam se obrisao video sam malo krvi, sledeci put nisam video i danas sam opet video :(.
Nemam redovnu stolicu ali kada imam nista me ne boli, ni kada obavljam redovne aktivnosti nista me ne boli.
E sada moje pitanje dali su ovo simptomi raka debelog creva ili nisu?
I uopste da li treba da se brinem?
Hvala na pomoci
Korisnikov avatar
*didi*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 2:22 am
Kontakt:

Post od *didi* »

Masteri,treba da odes kod lerara obavezno,sta god da je!A ne mora da znaci da je rak!Ja nisam doktor ali posto si tako mlad moram da ti kazem da treba da odes kod doktora i nemoj se plasiti!!!
Odgovori