Postovani,
Vec neko vreme-,zadnja tri-cetiri ciklusa, primecujem nesto cudno. Naime, ja sam bas higijenicar, i svako vece se tusiram pre spavanja. Ali primetila sam da mi vaginalni sekret ima cudan miris. Nemam pojacan sekret, nije gust ni nista, nego samo ima cudan miris. I bez obzira koliko se perem, i sa cim (koristila sam i gelove za intimnu higijenu, a i neko vvreme nisam), taj miris ostaje. Znam da je za neke zene karakteristicno da imaju specifican miris, ali ja ga pre nisam imala. A ne znam da li su gljivice ili sl. jer nemam pojacan sekret. Naime. planiram trudnocu, pa bih volela da znam da li je to nesto alarmantno, sto me moze spreciti u tome.
Hvala
Trebam savet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
jednom dnevno je ok...
sto se intimnih gelova tice,lekari obicno kazu da je cista voda najbolja,ali i ja sama koristim intimne gelove jer se posle pranja vodom ne osecam dovoljno cisto..
ne znam sta da ti kazem...ja sam imala candidu,ali mi je bio pojacan sekret sto kod tebe nije slucaj.doduse ja nisam imala nikakav cudan miris...samo jaci sekret i ponekad svrab.
Sve u svemu jedino ti ostaje da odes kod lekara...sama neces moci da ustanovis sta je uzrok
sto se intimnih gelova tice,lekari obicno kazu da je cista voda najbolja,ali i ja sama koristim intimne gelove jer se posle pranja vodom ne osecam dovoljno cisto..
ne znam sta da ti kazem...ja sam imala candidu,ali mi je bio pojacan sekret sto kod tebe nije slucaj.doduse ja nisam imala nikakav cudan miris...samo jaci sekret i ponekad svrab.
Sve u svemu jedino ti ostaje da odes kod lekara...sama neces moci da ustanovis sta je uzrok
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
jednom dnevno je ok...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Da, naravno, obavezno idi kod ginekologa,...ideja sa ulošcima je samo predlog da pokušaš da promeniš nešto i vidiš da li se tegobe smanjuju. Naime, jednom prilikom dok sam čekala kod ginekologa iščitavala sam brošuru koja je ukazivala na najčešće uzroke i izazivače neugodnog sekreta. I na prvom mestu su navedeni dnevni ulošci-
No, pregled kod ginekologa sve sa Papom, kolposkopijom...je obavezan, posebno ako planiraš bebu.
Sve najbolje
No, pregled kod ginekologa sve sa Papom, kolposkopijom...je obavezan, posebno ako planiraš bebu.
Sve najbolje