Poslednju menstruaciju sam imala oko 12-13.07 i sada oko 7-08.08 su mi se pojavili recimo kao neki znakovi da bi mogla ponovo da dobijem mestruaciju.
Znam da je normalno da s vremena na vreme porani, ali meni se to jos nikada nije desavalo da mi menstruacija porani, obicno ili je tacna ili zna da kasni od 2-7 dana..
E sad znakovi koji su se pojavljivali, znaci 7-8.08 sam imala na gacicama kao neke braonkaste tackice tj kapljice, kao one koje se javljaju pri kraju menstruacionog ciklusa. Nije tih "tragova" uopste bilo puno...
Pomislila sam da cu tog dana ili narednog da dobijem menstruaciju ali evo danas je 10.08 i jos uvek ga nisam dobila.. A nema nikakvih ni naznaka da hocu...
Jedini simptomi su mi trenutno gubitak apetita, naglo sam smrsala, problemi sa varenjem.. cesto me boli stomak, kao da sam gladna, ali kad pocnem da jedem ubrzo shvatim da mi hrana ne prija.. A nakon toga vec posle 10 minuta ja sam opet gladna, a pri pomisli na hranu opet mi se ne jede, kao da mi je muka pri pomisli na hranu...
Sta se desava samnom? Jel ovo neki hormonski poremecaj?
Pitanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Aktivan član
Evo ovako, znaci od onog dana nisam uopste imala te braon kapljice, evo danas (jutros) su mi se ponovo pojavile ali u malo vecoj meri.. i evo do popodneva su se ublazile.. da kazem maltene skroz nestale..
Ujutro mi je bilo strasno lose, muka.. boleo me jako stomak i nisam znala vise ni da mi se povraca ili ne
Uradila sam test ali bezuspesno.. Nije mi se pojavila nijedna linija.
Kad smo vec kod toga, ako imam ove kapljice krvi da li se onda moze napraviti test ili?
Sta mislite o svemu ovome?? Ja vise ne znam sta da mislim, posto sam bila bolesna, imala sam probleme sa stomakom..
pa onda mozda je neki hormonski poremecaj
ili mozda trudnoca? ali zasto onda imam ove kapljice krvi?
Ujutro mi je bilo strasno lose, muka.. boleo me jako stomak i nisam znala vise ni da mi se povraca ili ne
Uradila sam test ali bezuspesno.. Nije mi se pojavila nijedna linija.
Kad smo vec kod toga, ako imam ove kapljice krvi da li se onda moze napraviti test ili?
Sta mislite o svemu ovome?? Ja vise ne znam sta da mislim, posto sam bila bolesna, imala sam probleme sa stomakom..
pa onda mozda je neki hormonski poremecaj
ili mozda trudnoca? ali zasto onda imam ove kapljice krvi?
-
- Aktivan član