Gram pozitivni bacili

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
antibiotik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 06, 2005 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Gram pozitivni bacili

Post od antibiotik »

Molim , da mi odgovorite sta znaci kada u vginalnom sekret se otkrije masa epitelnih celija i gram pozitivnih bacila.To je bila kontrolna analiza jer sam lecila E.coli na cerviksu sa dve kutije Ampicilina pa dve kutije Panklava po antibiogramu po preporuci ginekologa.Nisam radjala, postoji izvesnih problema sa sterilitetom kod supruga pa intezivno tragamo za uzrocima loseg spermograma.Imam 32 godine , konstatovan Reitherov sindrom pre dve godine smatra se da isto E.coli uzrok.Sada ponovo osecam intezivan svrab i peckanje crvenih ociju, svrab analne regije(paraziti i protozoe nisu nadjeni, da li je dovoljna analiza jedne stolice?),bol jutarnji u zglobovima, bolovi u petama , svrab tabana,brzo zamaranje , pri protezanju ili nagloj promeni polozaja osetim jako lupanje srca.Molim vas da me usmerite na dalja ispitivanja i analize.Test na Chlamidiu i ureaplazme bio negativan pre dve godine , mada nekad sumnjam u te rezultate jer je radjeno u privatnoj laboratoriji,da li je dovoljna jedna analiz da se bude siguran da ih nema.Hvala
Odgovori