koji doktor je dobar za abortuse?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
ivankarad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 02, 2007 12:34 pm

koji doktor je dobar za abortuse?

Post od ivankarad »

pozdrav svima! ostala sam trudna i zelim da abortiram, od skoro zivim u novom sadu tako da nemam iskustva sa doktorima. trazim nekog iskusnog i dobrog doktora - kako ne bih imala komplikacija. unapred hvala.
sanja74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 07, 2007 12:12 am

Post od sanja74 »

Molim te razmisli da li da abortiras. Ne bih da se mesam.
Pozdrav
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Marija M. »

Ni ja ne bih da se mesam to je stvar izbora ali ja licno nikada ni pod kojim uslovima nebih ni pomislili a kamoli uradila to.Pozdrav :-?
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm

Post od OljaA »

Takođe, mislim jedino ako nešto nije u redu sa plodom neke anomalije koje se ne leče!

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3671&hl=en

Pogledajte film!

http://www.mojabeba.com/sadrzaj.php?id=16&nivo=1&idr=27

I text pročitajte koji sam već postavljala ali je izgubljen!
Slika
Tanja nana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 11:34 pm

Post od Tanja nana »

molim te razmisli prije tog strašnog čina meni su radili kiretažu jer mi je beba umrla u 12-om tjednu i vjeruj mi bilo je užasno a još gore je to ako znaš da je tvoje djete živo i dopustiš da ti da ubiju , oprosti na opširnosti ali molim te razmisli to je nepopravljivo :( :( :( :( :( :( :(
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

OljaA daj molim te... Pa onaj text je smesan :lol: Jos je samo falilo da napisu kako to "dete" oseca strah, bol, uzbudjenja i sve LJUDSKE osecaje. Nebuloza.

I devojka je trazila informaciju o doktoru a ne moralne propovedi. Cim je tako odlucila, sigurno je s razlogom. Jel treba neko da rodi dete a nema para da ga izdrzava, da ne moze iz bilion razloga da mu se posveti, da nema s njim gde da zivi...Mislim postoji toliko razloga zasto je odlucila da abortira. I ajde da ne zapocinjemo x puta prezvakanu temu.
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 11:58 pm
Kontakt:

Post od vuksa »

moj predlog je da se napise ako vec neko zna doktora a ne tu necija misljenja
" I Pay My Dues Every Day... Do You?"
Odgovori