MOLIM ZA POMOC HITNO-DOKTOR ILI NEKO STRUCAN
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
MOLIM ZA POMOC HITNO-DOKTOR ILI NEKO STRUCAN
Pre 2 meseca popila sam pilule za dan posle...sve je bilo ok do sad.Imam krvarenja treba da dobijem za 10 dana,imala sam redovne cikluse dok nisam popila tabletu,malo su se poremetili.Sad ne znam sta da radim zbog tog krvarenja..imala sam osecaj kao da cu dobiti i krvarilo je,jedan dan i prestalo.Osetio se neki cudan miris...sta bi to moglo biti???
...
Takođe mislim da je došlo do hormonalnog poremećaja, samim tim do prevremenske menstruacije.
Meni se desilo prošle godine da sam bila "prinuđena" da popijem pilulu "the day after", prvi put do sad! S obzirom da nisam znala kako se pije, kolko je štetna i sl., na pitanje apotekarke da mi kaže nešto više o tim tabletama, kratko i jasno mi je odgovorila, da ukoliko mi nije "nužno" nije preporučljivo da se pije.Dozvoljena doza tih tableta je 2 puta godišnje, i uz to su kancarogene..tako da, sve ti je jasno.
Poseti svog ginekologa, najbolje!
Pozdrav.
Meni se desilo prošle godine da sam bila "prinuđena" da popijem pilulu "the day after", prvi put do sad! S obzirom da nisam znala kako se pije, kolko je štetna i sl., na pitanje apotekarke da mi kaže nešto više o tim tabletama, kratko i jasno mi je odgovorila, da ukoliko mi nije "nužno" nije preporučljivo da se pije.Dozvoljena doza tih tableta je 2 puta godišnje, i uz to su kancarogene..tako da, sve ti je jasno.
Poseti svog ginekologa, najbolje!
Pozdrav.