ZA DOKTORA-DABROSTON-MOLIM HITAN ODGOVOR

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
dzeni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 5:46 pm

ZA DOKTORA-DABROSTON-MOLIM HITAN ODGOVOR

Post od dzeni »

Imam jedno pitanje!Naime koristim dabroston tablete u cilju regulisanja ciklusa nakon operacije.10 avgusta idem na more,a zadnju tabletu pijem 9 avgusta,sto znaci da cu dobiti 11,pa me zanima da li bih mogla da nastavima da ga pijem da bi ciklus odlozila dok sam na odmoru.
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

Draga Dzeni
niste napisali šta ste operisali ili tek trebate da operišete?
Za regulaciju ciklusa bolji je recimo Primolut Nor pripada istoj grupi lekova ali je pouzdaniji.

Pozdrav DrPeđaDj
dzeni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 5:46 pm

Za DR. Pedju

Post od dzeni »

Doktore,hvala sto ste nasli vremena za odgovor,operisana sam u martu,cista na janiku,nakon operacije menstruacija je bila neuredna,pa mi je prepisan ovaj lek,molim vas da mi odgovorite da li smem da nastavim da ga pijem i nakon 25-dana,u cilju sprecavanja ciklusa dok sam na moru.Inace ga pijem od 16-25 dana ciklusa

Mnogo hvala
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

Sledeće podpitanje: da li je urađen HP tj.histopatološki nalaz ciste? Stvarno mi nije jasno zašto ne postavite pitanje uz sve raspoložive podatke, zar ne mislite da će tako i odgovor biti realniji? :-?
Pozdrav DrPeđaDj
Odgovori