Kao svaki razuman covek, potrazio sam drugo misljenje. Preko veze sam uspeo da zakazem pregled da decijoj kardioloskoj klinici (iznad Slavije). Ne znam ime doktora koji me je pregledao ali je covek uspeo da obavi potpuni pregled za nekoliko sati (rendgen grudnog kosa, ekg, analiza krvi, ultra zvuk, licni pregled..) - ono za sta mi je u domu zdravlja trebalo citavih mesec dana. Naravno ja sam bio samo jedan od pacijenata tog dana, tako da doktoru svaka cast

Ne znam da li me je izlecila kisela voda sa limunom, ali tegobe sa pritiskom ja definitvno od tada sam zaista retko imao. Problem se javio opet sada, sa ovim odvratim (ne)vremenom. Sigurno da nisam jedini koji ne podnosi velike temperature, ali verujte da se nikad u zivotu ovako nisam lose osecao. Evo konkretno ove noci mi je bilo toliko lose da nisam mogao da spavam pa sam budan od 4 ujutru.
Ono sto mene zanima je neki savet kako mogu da ucinim sebi da lakse podnesem ovo. Jos bolje ako neko ima savet za izlecenje

Salu na stranu, pomozite bilo kako jer se zaista lose osecam.
P.S. Izbegavam da idem kod doktora, jer:
- U domovima zdravlja bih se namucio bezveze, cekao u redovima danima i na kraju dobio neku amatersku dijagnozu i jos smesniju terapiju. Poucen ranijim iskustvima, znam da bi mi to cimanje vise odmoglo nego pomoglo. Napr. doktorka u Siminoj je mrtva 'ladna (gledajuci moje srce na ultra zvuku) izjavila: "Dodjite da vidite ovo, ja ovo u zivotu nisam videla" - a zena ima otprilike 50god. Tu vrstu neprofesionalnosti mozete susresti samo u nasim drzavnim lekarskim ustanovama.. :S
- Kod pomenutog doktora na decijoj klinici nisam siguran da li bih mogao opet da zakazem pregled - tacnije, gotovo sigurno ne bih.
- Za neku privatnu kliniku nisam bas siguran da imam novac...
Tako da - svaki savet je dobrodosao, hvala.
Inace, ono sto sam propustio da kazem je to da trenutno imam 23god. Nemam povisen holesterol u krvi. Nisam bas nesto puno ni debeo - 190cm/ 93kg. Mada ne bi skodilo da oslabim koji kg. Ako je potrebna jos neka informacija, pitajte

Hvala unapred