Upoznati Hlamidiju
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Lako je moguće da polako napreduješ ali privremeni nestanak simptoma uopšte ne znači da si izlečio. Ja na pr. sam imao da nemam simptome mesec dana ili čak i dva meseca i ondak niotkuda opet počne peckanje nevidjeno. Neverovatno. Nekad kad sam počeo da pijem antibiotike druga ili treća terapija peckanje se pogoršavalo sa uzimanjem lekova, pa onda opet nestane pa se pojavi.Loreley napisao:ja imam terapiju od 14 dana. owo je tek prwa nedelja i meni su simptomi skoro potpuno nestali. da li to znachi da napreduje?
Hlamidija je urogenitalna infekcija koja se prenosi seksualnim kontaktom i kod muškaraca se manifestuje negonoroičnim uretritisom, a kod žena mukotrpnim cervicitisom. Spada u najrasprostranjenije seksualne bolesti u opštoj populaciji. Oko 75% zaraženih žena i 50% zaraženih muškaraca nema simptome, tako da većina infekcija ostaje nepoznata i nelečena, što pogoduje nekontrolisanom širenju bolesti. Uzročnik je Chlamydia trachomatis, gram negativna bakterija. Infekcija nastaje seksualnim putem.
Doktore, ove imformacije me razbijajudr Sasa napisao:Hlamidija je urogenitalna infekcija koja se prenosi seksualnim kontaktom i kod muškaraca se manifestuje negonoroičnim uretritisom, a kod žena mukotrpnim cervicitisom. Spada u najrasprostranjenije seksualne bolesti u opštoj populaciji. Oko 75% zaraženih žena i 50% zaraženih muškaraca nema simptome, tako da većina infekcija ostaje nepoznata i nelečena, što pogoduje nekontrolisanom širenju bolesti. Uzročnik je Chlamydia trachomatis, gram negativna bakterija. Infekcija nastaje seksualnim putem.

Sad cu malo da zapalim kreku i da razmislim u mraku.
Hvala sto ste uz nas!

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5