Molim vas za pomoc

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
salem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 11:14 pm

Molim vas za pomoc

Post od salem »

Mom ocu koji ima 53 godine je pre dva dana dijagnostikovan karcinom pluća sa metastazama na jetri (2-4cm) - potvrđeno, i pretpostavlja se i u kostima, pankreasu i debelom crevu. Do pre nekoliko meseci je sasvim pristojno izgledao, a onda je počeo da gubi na težini. U početku pomalo, a u poslednjih desetak dana je izgubio 10 kilograma. Nikad se nije žalio na neke bolove, do pre desetak dana na zglobove. Mislili smo da je dobio nekakvu upalu zglobova jer je posao kojim se bavio obavljao u režimu vruće - mokro. Međutim, razlog je gore pomenut. Doktorka koja ga leči mi je rekla da mu je ostalo 2-3 nedelje života i da nije moguća niti primena bilo kakve terapije niti hirurška intervencija, jer mu je organizam jako slab. Ja joj zaista verujem i konsultovao sam još dosta vrhunskih stručnjaka, ali nada uvek umire poslednja, pa vas pitam, da li postoji neka šansa, neka varijanta, bilo šta da mu se pomogne?

Unapred hvala!
Rik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 06, 2007 12:10 am

Post od Rik »

http://clincancerres.aacrjournals.org/c ... t/8/9/2963

netestirano , probaj , moze da se kupi u apoteci

http://www.doctoryourself.com/riordan1.html

ako ne intravenozno onda oralno.
salem
Novi član
Novi član

Post od salem »

Gde ima? U kojoj apoteci? Koliko košta?
filipos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:44 pm

Post od filipos »

Da li ste uspeli nesto da uradite?
salem
Novi član
Novi član

Post od salem »

Nažalost, ne. Preminuo je u utorak 17.06., dve nedelje nakon dijagnostikovanja bolesti, tačno onako kako su mi lekari i rekli (2-3 nedelje).
Odgovori