hitno-Trudnoca i lekovi

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
aldi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2007 7:21 pm

hitno-Trudnoca i lekovi

Post od aldi »

U GADNOM SAM PROBLEMU.LECILA SAM SE OD HIPERTIROIDEE.ZADNJI NALAZ OD PRE MESEC DANA MI JE UREDAN ALI JA I DALJE PIJEM PROPRANOLOL PO POLA UJUTRO I UVECEI PTU JEDAN DAN JEDNU,DRUGI JEDNU IPO,NAIZMENICNO.
mENSTRUACIJA MI KASNI 3 DANA.S JEDNE STRANE BIH VOLELA DA SAM TRUDNA JER DECE NEMAM(28 GOD,)A SA DRUGE STRANE SAM PREPLASENA JER PIJEM LEKOVE A I BRINE ME POTENCIJALNA RIZICNOST TRUDNOCE KADA SE SVE GORE NAVEDENO UZME U OBZIR.
JA SE OSECAM DOBRO I RANIJE TEGOBE KOJE SAM IMALA SADA NISU PRISUTNE.MOJE LECENJE JE DO SADA TRAJALO OKO GODINU DANA.
MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE I SVE LEPO OBJASNITE ZAISTA BI MI MNOGO ZNACILO.HVALA UNAPRED
aldi
ticica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 7:52 pm

Post od ticica »

Ja imam isti problem naime pijem beta blokatore već godinu dana a sad mi se čini da bi mogla biti trudna pa me zanima kakve su posljedice.Šta su tebi rekli?
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

U svakom slucaju treba da odete kod lekara sto pre, jer svaka od nas koja ima probleme sa stitnom, trudnocu mora da vodi pod budnim okom i ginekologa i endokrinologa.

Inace, poremecaje u ciklusu moze da izazove i nepravilan rad hormona stitne zlezde, prema tome, za pocetak mislim da bi trebalo da utrvrdite da li trudnoca uopste postoji, pa tek onda sve ostalo.

Pozz, majja :wink:

P.S. Nisam dr i ovo je samo moje misljenje.... :wink:
Odgovori