POMOC, cudan zub, Ro...

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
klarica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 19, 2007 4:56 pm

POMOC, cudan zub, Ro...

Post od klarica »

Molim za alternativno misljenje! Ima vec 6 meseci kako sam popravila GL-5, najpre je plombiran pa kada se javio ponovo bol nakon mesec dana je izvadjen zivac. Od tada me
je mesec dana cudno zigao popodne, zatim je to proslo (valjda reakcija na punjenje) pa me je 2 dana zivcano zaboli pri dodiru i ugrizu dok nisam koncem sa strane iscackala i ispao mali
deo mase za punjenje tj. opiljak. Stomatolog koji je to radio (4x) je po meni vrlo los
i ne zna svoj posao pa zato pitam vas. Snimak sam pokazala nekoj mladjoj zubarki i ona misli da je malo preforsirano punjenje a gledala ga je. Inace sam od sebe vise ne boli ni na ugriz ali sam ga ponovo 2 dana "osecala". Idem uskoro na ortopan pa ce se tamo videti sta je. Evo snimka pa ako mozete recite mi kako vam se cini (slikala sam WEB kamerom pa je losije ali se vidi). Ne bih volela da se sledeci put vadi a ne znam koliko je komplikovana revizija punjenja i lecenje. Hvala svim dobrim ljudima!!!

[img]C:\*%20and%20Settings\Expert\Desktop\1.jpg[/img]
[img]C:\*%20and%20Settings\Expert\Desktop\2.jpg[/img]
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm

pa mozda bi neko i video slike

Post od studentbgd »

ali treba da ih postavis

naime postavila si slike ali nepravilno ne mozemo mi da vidimo slike na tvom racunaru. Moras naj pre da ides na sajt

http://www.imageshack.us

pa tamo da hostujes (prebacis slike)

pa ti on onda za sliku da link pise ti tamo za forume sa tim [img]na%20pocetku%20i[/img] na kraju. Pa to onda postavis na sajt.

Poz
Odgovori