hlamidija, ali samo malo...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 7:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hlamidija, ali samo malo...
uradjen mi je test na hlamidiju i ispao je pozitiwan. u biotestu je rekla doktorka da je ima samo malo i da tju je "malo" lechiti i da nije zabrinjawajutje. dechko ide da se testitra od nedelje. da li je mogutje da mi se ipak zakachi i to malo i da se patim sa time kao shto se wetj patim sa e. coli?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Nisam doktor,ali znam ponesto o hlamidiji...Iako je imas malo,treba da zapocnes lecenje sto pre,a ako imas i e.coli,moguce je da ce oporavak ici malo duze.
Koliko ja znam,to je jedna od bakterija,koja se u preko 90% slucajeva prenosi seksualnim putem,odnosno,malo je verovatno da si je dobila drugim putem.Kojom si metodom radila testiranje?Inace,imas dosta tema,ovde koje se ticu hlamidije,puno korisnih saveta.
Srecno!
Koliko ja znam,to je jedna od bakterija,koja se u preko 90% slucajeva prenosi seksualnim putem,odnosno,malo je verovatno da si je dobila drugim putem.Kojom si metodom radila testiranje?Inace,imas dosta tema,ovde koje se ticu hlamidije,puno korisnih saveta.
Srecno!
"procesljaj" malo stare teme...
Davno smo pisali i pisali o hlamidiji...i mislim da ima bas dosta toga da ti pomogne.
Ima dosta faktora, ali je ja licno ne bih lecila dok mi se posle desetak dana u nekoj drugoj laboratoriji, sa istom metodom ne potvrdi identican nalaz!
Obrati samo paznju na to, jer su se ljudima desavale kontradiktorne stvari (meni prvoj)!
I nikada je nisam lecila (iako sam svojevremeno dobijala ponekad da imam), i sada vec na 3 uzastopna testa dobijam da je nemam ---- a napominjem da je NISAM lecila!!!
Cudno zar ne?
Davno smo pisali i pisali o hlamidiji...i mislim da ima bas dosta toga da ti pomogne.
Ima dosta faktora, ali je ja licno ne bih lecila dok mi se posle desetak dana u nekoj drugoj laboratoriji, sa istom metodom ne potvrdi identican nalaz!
Obrati samo paznju na to, jer su se ljudima desavale kontradiktorne stvari (meni prvoj)!
I nikada je nisam lecila (iako sam svojevremeno dobijala ponekad da imam), i sada vec na 3 uzastopna testa dobijam da je nemam ---- a napominjem da je NISAM lecila!!!
Cudno zar ne?

-
- Stalni član
e sad.. ok dobila sam terapiju od 14 dana... hemomicin i doksiciklin. uz to dwe wrste waginaleta povidon jod i albotil. doktorka mi je rekla da prvo koristim povidon jod ALI mene pecka kad stawim to.. u uputstwu je to peckanje nawdeno kao "obratiti se lekaru" a moja doktorka je otishla na odmor.. molim was recite shta da radim, bojim se da prekinem da koristim da ne bi ugrozila terapiju...
ne peche strashno ali kad se zakashljem ili slichno, malo iscuri pa onda pecka... jel to normalno?
ne peche strashno ali kad se zakashljem ili slichno, malo iscuri pa onda pecka... jel to normalno?
-
- Stalni član
sonja napisao:"procesljaj" malo stare teme...
Cudno zar ne?
a chek, jel si ti imala neke simptome?