Za OBGyn !!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mirjana777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 12:33 am

Za OBGyn !!!

Post od mirjana777 »

Imam 29 godina, 2 dece, zadnja dva ciklusa sam dobila na 28 dana ali 26 dana ciklusa vec dva meseca mi se pojavi oskudno krvarenje koje se zaustavi a tek 28 dana dobijem pravu menstruaciju. Sta da radim?
lala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 27, 2005 11:55 am

Post od lala »

Ja stvarno ne mogu da shvatim kako neko moze ( i pored dodatnih uputstava kako se formulise pitanje) da postavi ovakvo pitanje! Kao da smo na pijaci, "cekaj da bacim pasulj pa cemo da vidimo"!
mirjana777
Novi član
Novi član

Post od mirjana777 »

Da dodam, 29 godina, 2 porodjaja, izmedju dva porodjaja jedan spontani u 10 nedelji zbog virusa i temperature tela od 40. Do tog spontanog koji se desio pre 4 godine menstruacija mi je bila tacna u dan a posle spontanog ne. Desilo mi se oko nove godine da sam dobila tek posle 40 i nesto dana. Doktorka mi je rekla da mi je to neki disbalans hormona i nista vise. Pre tri meseca zbog ogromne kolicine tetraciklina i tablete 72 sata posle doktor mi je rekao da budem razumna i da idem na abortus sto sam i uradila. Posle tog abortusa mi se pojavio ovaj hormonski poremecaj. Ako treba da radim hormone kojeg se dana ciklusa rade i koji se hormoni rade zbog premenstrualnog oskudnog krvarenja?
nnaaddaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2007 8:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nnaaddaa »

Hvala, otici cu. Malo sam uplasena jer sam pre 4 godine radila analizu hormona, i tada mi nije bio u redu estradiol( manji od donje granice) pa se bojim da to ne smeta za zacece.
mirjana777
Novi član
Novi član

Post od mirjana777 »

Na ovaj forum sam se uclanila kao sto se vidi iz prilozenog pre vise od godinu dana a na ginekologiji nikad nisam dobila odgovor na bilo koje pitanje. Hvala puno.
Odgovori