Orgametril ili Primolut-Nor za odlaganje menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mixy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 05, 2007 3:50 pm

Orgametril ili Primolut-Nor za odlaganje menstruacije

Post od mixy »

Jako mi je bitno da odlozim sledecu mensrtuaciju (vencanje i medeni mesec), posto je kasno za pilule za kontracepciju (putujem za 10 dana, treba da dobijem za 15), zanima me koji od navedenih lekova za odlaganje ciklusa je preporucljiviji - nezeljeni efekti, izlaganje suncu...
Hvala unapred.
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Potrudi se da još danas zatrudniš!!!
I ne treba ti nikakva pilula!
Slika
mixy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 05, 2007 3:50 pm

Post od mixy »

OljaA, videla sam na nekoj temi da si imala spontani i da pokusavas ponovo, zao mi je sto ti se to desilo i zelim ti da sto pre uspes, ali kod mene je situacija malo drugacija.
Trudnocu planiram za iducu godinu, moram malo da se strpim, tada cu biti primljena na poslu za stalno, i magistarske cu valjda zavrsiti, a s obzirom da prosle godine nisam isla na odmor, a da sam prethodna dva puta imala menstruaciju na moru, mislim da je moja zelja da se odmorim od svega opravdana.
Tako da ako je neko imao iskustva sa odlaganjem ciklusa, bila bih vise nego zahvalna na pomoci.
Pozdrav svima
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

cao Mixy,
mislim da ces na sledecem topiku - pilule za odlaganje ciklusa - naci dosta informacija.

Slika , jane_doe
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Izvini, samo sam se malo šalila.
Možda grešim ali mislim da je malo kasno (možda i nije) i da je trebalo da piješ nešto od prvog dana poslednje menstruacije.
Ako i nije kasno, trči još danas kod svog ginekologa da ti ih prepiše ipak ćeš sa njim moći najbolje da se posavetuješ.

Pozz :wink:
Slika
Odgovori