Za Obgyn !!! POSTINOR 2 - posledice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
anelim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 09, 2007 4:58 pm

Za Obgyn !!! POSTINOR 2 - posledice

Post od anelim »

Javljam se po drugi put kako bi moja tema izbila u prvih nekoliko, jer nije bilo odgovora.

Moj problem je sledeci... Posle 36 sati od nezasticenog odnosa uzela sam tablete POSTINOR 2. Nije bilo nikakvih neprijatnih pratecih pojava, ali ni posle 20 dana od njihovog uzimanja ( 10 od dana kada sam trebala da dobijem ) menstruacije nigde!!! Uradila sam i test na trudnocu i bio je negativan. Listajuci slicne teme sa ovog foruma videla sam da je velika vecina zena koja je koristila POSTINOR 2 menstruaciju dobilo malo ranije ili na vreme. Da li je moguce da ogranizam odreaguje cak u tolikoj meri da menstruacija izostane? I jos nesto... Na dan kada sam trebala da dobijem pojavila se samo jedna kap krvi. Isto i sutradan, a u 2-3 naredna dana sukrvica ( kao pred pocetak ili kraj menzisa ). U uputstvu se pominje mogucnost pojave " tackastog krvarenja " koje moze da traje sve do narednog ciklusa. Da li je to ono sto mi se desava? Da li ove tablete mogu ostaviti ozbiljnije posledice?

Dodala bih da imam 24 godine i da do sada nisam koristila ni jedan hormonski preparat. Uputstva za koriscenje POSTINOR 2 sam se strogo pridrzavala.

Molim za odgovor Obgyn i misljenje svakoga ko je mozda imao slicno iskustvo.UNAPRED HVALA!!!
Odgovori