Bartolinijeva zlezda i E.coli

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Pivoljub
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 5:39 pm

Bartolinijeva zlezda i E.coli

Post od Pivoljub »

Uradjena mi je incizija+drenaza zagnojene bartolinijeve zlezde.Uzeli su mi bakterioloski bris i poslali na mikrobiolosku analizu.U brisu abscesa pise :
Mikrobioloski nalaz:
Escherichia coli-čista kultura
Antibiogram:
rezistentan je samo na ampicilin.
Koji nacin lecenja mi predlazete i da li partner treba da se pregleda obzirom da smo imali odnose bez kondoma pre incizije?Koristim kontraceptivne pilule Mercilon.[/b]
Pivoljub
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 5:39 pm

Post od Pivoljub »

Izvinjavam se,upravo sam procitala "lepljivu".Imam 26 godina,nikada nisam bila trudna,nisam imala nikakvih operacija dosad,primam geramicin trenutno i nisam alergicna na druge lekove.Molim da mi neko odgovori,hvala unapred!
Pokahontas89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 09, 2007 12:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Pokahontas89 »

E, owako, imam jedno pitanje...zowem se milica i imam esherihiju c. koristila sam razne terapije, a ja josh uwek imam 10000000 klica!
prosto wishe neznam shta da radim? dali bi mi mogli reci kako to da izlechim?...i dali treba i moj dechko da koristi neke terapije?...
Odgovori