abortus i krvarenje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
majac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 05, 2005 12:38 pm

abortus i krvarenje

Post od majac »

14.03.2005.sam imala abortus sv je proslo o.k. manje vise sam se dobro osecala krvarenje je stalo za dva dana (nije bilo uopste obilno) posle pet dana sam pocela da krvarim uz jake bolove, javila sam se doktoru i on je izvrsio pregled i rekao da je sve uredu, opet se posle dva dana sve sredilo, da bi posle sedam dana ponovo pocela da krvarim, krvarenje je opet bilo obilno, kao za vreme menstruacije, ponovo sam se javila doktoru, i opet je rekao da je sve uredu..za tri dana je krvarenje stalo..radjen je uz i sve je uredu, nalazi krvi i urina su urednipopila sam tri kutije antibiotika..ali ja se osecam lose sa desne strane se javlja cesto bol(imala sam cesto cistu na jajniku do 4 cm) zabrinuta sam da li je sve stvarno uredu, jer sam zabrinuta da li cu moci da imam decu..ovo mi je prva trudnoca, i nisam imala izbora morala sam to da uradim iz milion razloga iako se sada uzasno kajem a sve ovo sto se desava jos vise mi pogorsava situaciju.. :( utesite me
hvala
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Nema razloga da ne verujes doktoru, a ako i dalje sumnjas proveri svoje stanje na drugom mestu.
Odgovori