peckanje prilikom mokrenja

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
paran0id
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 24, 2006 3:32 am

peckanje prilikom mokrenja

Post od paran0id »

Pre nekoliko dana sam osetio blago peckanje prilikom svakog mokrenja, koje se svakim danom malo po malo pojacavalo. Nikada ranije nisam imao ovakav problem. Naglasio bih da se peckanje ne javlja prilikom ejakuliranja, samo tokom mokrenja. Takodje imam stalnog, proverenog i sigurnog sexualnog partnera godinama unazad.
Jedino sto bih video kao potencijalni razlog je to sto sam zadnjih mesec dva proveo iskljucivo unutar kuce, uglavnom sedeci na fotelji. Znaci minimalna fizicka aktivnost. Na penisu ne vidim nikakve promene, ali peckanje ne prestaje. Da li neko moze da mi kaze sta da radim? Da li je neko ranije imao ovaj problem?
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Meni je isto tako bilo kad sam imala upalu besike. Peckanje se pojacavalo dok nije preslo u bolove pri mokrenju sa krvlju.
Dr mi je dao antibiotike i pomoglo je.
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Ne bi bilo lose za pocetak da das urin na analizu (prvi jutarnji). Iz pregleda sedimenta moze da se vidi da li je u pitanju urinarna infekcija.
Ako jeste treba uraditi urinokulturu pa na osnovu antibiograma uzeti antibiotike.
paran0id
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 24, 2006 3:32 am

Post od paran0id »

hvala na savetima. posle analize doktor je rekao da je u pitanju upala prostate, dobio sam lekove i caj.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Koje lekove pijes?
Odgovori