nesto vrlo cudno i zabrinjavajuce.

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dancer8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 1:05 am

nesto vrlo cudno i zabrinjavajuce.

Post od dancer8 »

Evo ovako pre 2 dana sam se jako napio, dosao kuci, zaspao i probudio se malo braon boje na gacama :oops: i zute sa zadnje strane. ok pomislim mozda neki proliv ili nesto od alkohola pa nisam ni osetio. ali osetim posle nesto onako cudno na anusu ili kako se vec kaze i pogledam na ogledalo kad ono kao neka vena velika da je malo ispala napolje i jos manje dole mada su mozda i neke mnooogo cudne bubuljice? uglavnom zabrinjava me to i stalno boli malo. ako zna neko nesto o ovome mooolim da pomogne
dancer8
Novi član
Novi član

Post od dancer8 »

jasno je meni sad da su to hemoroidi... i bilo bi jako lepo kad bi neko mogao da mi napise detaljno sta da radim da to izlecim za 3 dana treba da idem na more. sutra odmah u apoteci sta sve da kupim i kako da koristim. unapred neizmerno zahvalan
dancer8
Novi član
Novi član

Post od dancer8 »

jel se to moze izleciti nekako za stalno ili ce ceo zivot da me muci posto nisam jos ni 18 godina napunio.
nemam vecih problema osim sto malo ponekad boli pri naglim pokretima i sedanju. nisam jos imao stolicu sa hemoroidima napolju tako da ne znam ni sta da ocekujem. upomooooc
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Kao prvo i najvaznije, treba da odes na pregled kod lekara (bez odlaganja) i da se vidi sta ces da radis sa (narodski receno) "loptama".

Ne mogu da ti kazem (jer ne znam) da li i sta se maze, ali znam da se taj problem cesto resava operacijom tzv. podvezivanjem/odstranjivanjem (ili kako vec da nazovem to) hemoroida.

Nadam se da ces dobiti strucan odgovor, a dok ga cekas, moj ti je savet da u koliko vec sutra zakazes pregled u nekoj od privatnih ordinacija (jer mislim da ces se u drzavnim nacekati, ali i to se raspitaj, jer ne znam koliko je to stanje "HITNO"-za njih) i da zavrsis sa tim pre mora, da ti se tamo ne iskomplikuje.
Znam za slucaj gde je devojka bukvalno prstom vracala te "lopte" unutra :o , ali to ti svakako NE BIH PREPORUCILA. :o

Idi odmah ujutru kod nekog lekara i saniraj to sto pre, nemoj da gubis vreme cekajuci na odgovor, ako nesto moze sto hitnije da se odradi.
Znam da je sada more "najvaznija stvar na svetu" :lol: , ali veruj mi-nije, prvo zdravlje, pa sve ostalo. Kako ti dr kaze, tako uradi. :wink:

Pozz, majja :wink:
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Majja ti je vec rekla da je najbolje da se javis lekaru, bitno je da ti uradi taj rektalni pregled, a i najvise zato sto si pomentuo te cudne bubuljicice koje mogu biti i perianalni kondilomi koji sigurno nisu bezazleni...

Pozzz.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Etro, kakav smo mi "drim tim" :lol: , jos ako ukljucimo i spijunske senzore (ti si bolja, ali nisam ni ja za bacanje, iz miloste me zovu "malo inspektorce" :lol: ) nece ovo na dobro izaci!! :lol:

Vidis, ja sam ove sitne bubuljice skroz previdela.........

Bolja si! :lol:
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Ma slazem se potpuno, nego da nam se doktori ne razmaze previse i ne pocnu da eskiviraju business :lol: .... a i da ne bude posle da im otimamo hleb :wink: .

Uh sto volim kad na ovom forumu napisem tu rec doktori...u stilu evo sacekaj da ti se"neki" doktor javi... a u stvari ja kao i mala, ali probrana ekipa mislimo na JEDNOG! :lol:
Jel' da? :wink:

I ne uopste to nije dr Ivica....ma jok...kome je to palo na pamet... :lol: .

Ima tu jos onih sporadicnih koje vredi pohvaliti.......ali njega brate(lepse zvuci nego sestro....ne znam zasto :roll: ) vredi uvek istaci.

A za to da sam bolja....ma svaka ima svoju uzu specijalnost :wink: .
dancer8
Novi član
Novi član

Post od dancer8 »

nisu bubuljice sigurno vec hemoroidi
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

dancer8 napisao:nisu bubuljice sigurno vec hemoroidi
Hemoroidi su to veliko, kao vena, a ono sitno&cudno ( "mada su mozda i neke mnooogo cudne bubuljice") ?! :roll:

Etro, ma da....... :D :D :D ....sve smo se razumele!! :wink:
Odgovori