Mercilon+Postinor... Menstruacija?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
_Raven_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 1:00 pm

Mercilon+Postinor... Menstruacija?

Post od _Raven_ »

Ovako...
Imam 21 godinu i vec tri meseca pijem Mercilon, medjutim ovog meseca sam u prvoj nedelji zaboravila pilulu. Saznala sam na narednih sedam dana nemam zastitu, ali sam se malo preracunala( ili zaboravila, stvarno ne znam sta mi bi), i imala odnos 5og dana od zaboravljene pilule.
Sutradan kada sam shvatila sta je i kako je, popila sam Postinor, jednu pa 12 sati kasnije drugu.
E sad, evo moje dileme:
Menstruaciju obicno dobijem dva dana nakon poslednje pilule, ali juce, cetiri dana ranije nego sto bi inace dobila, pojavila mi se nekakva braonkasta sekrecija, jako slicna menstuaciji kakvu dobijam otkad pijem Mercilon, ali je ima jako malo. Menstruacije su mi se i inace smanjile po obimu, ali ovo je skoro nista, pa nisam sigurna da li je to menstruacija, a ako nije sta je?!

Unapred zahvalna.
_Raven_
Novi član
Novi član

Post od _Raven_ »

Bas niko da odgovori?
Doktrori??
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

trudna nisi :)

to sto ti se desava je samo posledica kombinacije postinora i pilula...postinor je vec sam po sebi jak,plus kad na to dodas redovnu dozu hormona...dobijes poremecen ciklus...trebalo bi da ti se sredi do sledeceg meseca..

naravno,nije na odmet da sve to ispricas svom ginekologu

meni je jednom od postinora bio totalno poremecen ciklus
_Raven_
Novi član
Novi član

Post od _Raven_ »

Hvala na odgovoru. :) Znam da nisam trudna, inace posle par dana one "najave" da je tako nazovem, dobila sam, cak obilnije nego inace.
I ja se nadam da ce se od sledeceg ciklusa vratiti na normalu. :)
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

ma nema na cemu...

ne brini,bice to sve ok... :)
Odgovori