vitaminske tablete u ranoj trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Summer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 6:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

vitaminske tablete u ranoj trudnoci

Post od Summer »

Molim vas da mi neko odgovori da li su vitaminske tablete dozvoljene u ranoj trudnoci. Naime, ja sam u 5-toj nedelji trudnoce i dobila sam da pijem pre 10 dana Mama Vit tablete po 1 dnevno.
Neke moje prijateljice kazu da one nisu smele nista da piju od tableta do 3-ceg meseca, samo prirodna hrana.
Koliko god da imam poverenja u svoju doktoricu i pretpostavljam da "zna sta radi", nikako ne mogu da se opustim. kako ja da znam ko je u pravu .....i kako da se oslonim na necije misljenje ako se ona toliko razlikuju od
slucaja do slucaja.
Mozda te tablete i nisu nista strasno, ali verujte mi da sam zabrinuta za svoje dete kao i svaka trudnica i nije mi prijatno kada nisam sigurna da je ispravno to sto radim.
Inace, odkada sam pocela da ih uzimam, imam mucnine po ceo dan, I ranije sam imala mucnine ali ne bas tako izrazene....ne znam da li to ima neke veze.....
Odgovori