suvise uska vilica za osmice

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

suvise uska vilica za osmice

Post od *Mica* »

kao sto ste iz naziva teme mogli da zakljucite, moja vilica je uska i umnjaci nemaju gde da izrastu. Krenuli su, ali guraju sedmice i plasim se da bi mogli da mi iskrive ostale zube. To sam trebala da operisem, ali igrom okolnosti, razbolela sam se od leukemije, izlecila, nebitno i sada ne verujem da bih smela da operisem to jos neko vreme zbog trombocita.. Ne bole me i cini mi se stali su sa 'guranjem'. Moje pitanje je sta bi se desilo kada ne bih uopste to operisala, da li bi ostalo na ovome sto je sada (sto mi odgovara)? Imam 16 godina..
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm

pa ovako

Post od studentbgd »

Trebala bi to da izvadis. Ali s obzirom na situaciju u kojoj si i bolest. Sve treba uraditi u konsultaciji sa tvojim ordinirajucim lekaramo u slucaju leukemije znaci onkologom. Po pravilu bi tvoj stomatolog trebao da ti organizuje vadjenje umnjaka ali pre toga bi trebao da se konsultuje sa onkologom oko toga sta se sme sta se ne sme.
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

tacnije hematologom :wink:
hvala na odgovoru
Odgovori