L -KARNITIN pitanje za nekog lekara

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Bilja1983
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 05, 2007 9:36 pm

L -KARNITIN pitanje za nekog lekara

Post od Bilja1983 »

Bilo bi mi drago kada bi mi neki lekar odgovorio!

Da li neko ko je imao operaciju na srcu sme da uzima L-KARNITIN pre vezbanja da bi pospesio mrsavljenje?
A tablete koje smanjuju apetit?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Koju operaciju na srcu?
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Bilja1983
Novi član
Novi član

Post od Bilja1983 »

VSD
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Kada je radjen taj VSD? Ako su kardiolozi posle operacije zakljucili na osnovu UZ pregleda i ergo-testova da je dozvoljeno bavljenje sportom, onda nije problem ni koristiti L-karnitin.

O tabletama koje smanjuju apetit ne znam nista - dajte naziv, pa da ih probam i ja :)

Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Bilja1983
Novi član
Novi član

Post od Bilja1983 »

Kazu oni da mogu da se bavim sportom. Vezbam ja godinama i prija mi, ali nikako da smrsam, pa sam mislila da probam taj karnitin.

A sto se tice tableta nisam mislila ni na koje konkretno. Ne verujem bas u to. Ali sta cu kad volim da jedem. Moram da pokusavam. Mozda postoji neko sredstvo koje blokira znanje da hrana postoji. Jedino to bi mi pomoglo!
the twin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 5:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od the twin »

Mozda bi mogla da probas sa cajevima. Moj otac je lekar, i vec poslednjih par godina pije cajeve na bazi regulisanja holesterola i secera u krvi. Takodje poboljsavaju peristaltiku creva i vracaju metabolizam u normalu.
Odgovori