Da li je cir?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Da li je cir?

Post od ontario »

Doktore ako sam jela prije sat vremena i ponovo sam jako jako gladna sa cudnim bolom u zelucu da li to znaci da imam cir?
Moj tata je imao cir na zelucu ali njega vise nema medu nama, tako da nemam koga drugoga da pitam izuzev Vas!
Puno pozdrava!!!!!!!
Idem na gastroskopiju tek Juna 8!
Kako da znam da li je cir?
Znam za crnu stolicu ali to je samo kada pukne!
Ako ga imam koji su simptomi?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Simptomi koje navodite mogu da budu poreklom od cira ali i od gastritisa, dispepsije itd. Nisu svi cirevi isti, ne daju iste simptome, niti je to lako sazeti u kratak odgovor. Do datuma kad imate zakazani pregled nije daleko, ne brinite.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

sta da radim

Post od ontario »

Doktore evo me opet i molim Vas za savet?
Bila sam na gastroskopiji i jako sam lose prosla!
Doktor je bio jako neljubazan i drzak prema meni i prije prosedure s obziro da sam zaboravila dve nedelje ranije prestati piti LOSEC 20 MG rekao mi je da je sada moja krivica ako nesto propusti prilikom gastroskopije.To jutro nisam popila LOSEC!
Ovako mi je rekao posle procedure:
nisam nasao nista i povecaj Losec na dvaputa dnevno;ujutro u uvece......
Rekao je da mu vise ne dolazim!!! :cry: :cry: :cry:
Posto sam bila jako bunovna i pospana od neke inekcije koja prouzrokuje blokadu nisam ga pitala PA ZASTO DA POVECAM LOSEC?
Ja sam malo prije jela i sada me toliko boli zeludac kao da sam jako gladna!Doktore,ovde je uzas!!! :cry: :cry:
Da li je moguce zbog mog ne prestanka pijenja LOSECA da je on promasio nesto kao cir??????Da li sam ja kriva :o :o :o ?????
Ja u to ne mogu da verujem ali ako Vi potvrdite onda je tako!!!!
Sta sada da radim s obzirom da ne zeli vise da me vidi?????
MOLIM VAS ZA SAVET :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ako cemo iskreno, samo slepac ne bi gastroskopijom nasao cir. slepacvc, ili totalni laik. Niste nista krivi, pijte Losec 2x1, od 20mg, i ja ga svojim pacijentima dajem toliko - AKO IMAJU GORUSICU, KISELINU... Ako nemate to, nego samo bol, grceve, nadimanje, mucninu, ili neki peti simptom, lecenje se radi drugacije. ne znam jeste li pili druge lekove (zaboravio sam, ako ste ranije pisali). Sto se tice "ljubaznog kolege" koji vas je tako lepo "ispratio", pa nista, nemojte vise ni da idete kjkod njega, ne treba Vam.

Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Hvala

Post od ontario »

E moj doktore ja bih volela da im Vi i svi ostali nasi lekari dodu ovde pa ih poducite o medicini!Drago mi je pa smo istog misljenja!
Javicu Vam se opet!
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!Veliki!!!!!!!!! :P :P :P
Odgovori