prvi odnos

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
gytar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 3:03 am

prvi odnos

Post od gytar »

Zanima me vase misljenje devojke kako vam je bilo prvi put,koliko vas je bolelo,kazu da je to najjaci bol,i koliko krvi bude i cime ste tu krv uklonile,mislim da li treba postaviti musemu..da se ne uprlja tepih cime ste vi to resili,jes mozd a smesno ali ako mozete vasa iskustva.
gytar
Stalni član
Stalni  član

prvi...

Post od gytar »

Ok ako niko nece da odgovori.
gytar
Stalni član
Stalni  član

prvi..

Post od gytar »

Molim vas da ne odgovarate na temu.
NKJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 30, 2007 12:34 pm

Post od NKJ »

^^ jel to pokushaj obrnute psihologije? :lol:

evo ja tju da probijem led, poshto se svi stide.. :roll: a mislim da je tema sasvim ok, mozhe jako pomotji devojkama koje nemaju s kim da se konsultuju oko toga.

dakle, moj prvi put je bio uzhasno bolan.. i nismo uspeli iz prve, na to budi spremna, deshava se mnogim devojkama da ne uspeju odmah.

shto se krvi tiche, hehe, to je vechita zabluda, krvi ne mora ni biti, a ako je bude, to nije krvoprolitje. :wink: meni je bila tek koja kap..
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Ja ne znam cak ni da li sam imala himen :o Bolelo je ali toliko malo da sam se i ja cudila, decko je bio veoma pazljiv i sve je radio usporeno, tako da na kraju nisam mogla da verujem da je usao ceo a ja ocekivala ne znam kakav bol. Ocekivala sam da cu osetiti kao nesto se zateze pa puca, al nista od toga, sto sam se vise opustala sve je bilo lakse. Krvi ni kapi. Meni je bilo veoma prijatno iako sam kao i ti ocekivala bol i krv. Tako da, opusti se, vrlo je moguce da prodje bez ikakvih problema.
Duška
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 29, 2007 7:11 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Duška »

Moj prvi odnos je bio bolan, iako je dečko bio pažljiv, mogu ti reci samo da se secam da sam pomislila da to vise nikada neću raditi :D Ja sam ti tri puta krvarila, doduše malo, i to sam videla po dnevnom ulošku i to po koja kap...Važno je opustiti se , što ja baš nisam bila! To je što se tiče mog prvog odnosa :)
NKJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 30, 2007 12:34 pm

Post od NKJ »

Duška napisao:Važno je opustiti se , što ja baš nisam bila!
heheh upravo to!

@girl_from_nowhere: :o blago tebi, zheno!
N
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2007 9:48 pm

Post od N »

Mene nije uopste bolelo a nisam ni krvarila. Mozda mi je himen bio veoma osetljiv pa je pukao prilikom voznje bicikla ili slicno jer postoji ta mogucnost. Postoji i druga strana- da uopste ne pukne. Sad zavisi ko je kakav!
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Mene je bolelo dosta prvog puta, ali nije uopste neizdrziv bol, nego jednostavno.... kao da je bilo tesno :oops: Posle jos par puta je pomalo bolelo ali nije bilo krvi (prvog puta mozda par kapljica) i to je bilo to... uvod u uzivanje 8)
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Ahem... Moj prvi put je bio savrsen jer sam jos ranije uzela stvari u svoje ruke :o

(hint hint: http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... 0&start=15)

Ali dobro, kapiram da ima devojaka koje su protiv tih i slicnih eksperimenata sa samima sobom, zvanim 'sex for one' :lol: Bez obzira na to, neka vrsta pripreme pre same penetracije je vise nego dobrodosla. Bol retko kada potice od cepanja himena, i uglavnom je uzrokovan kombinacijom dva faktora:

1) nedovoljna vlaznost vagine - resenje je naravno predigra
2) atrofija misica vagine (negde sam procitala poredjenje sa sakom godinama stisnutom u pesnicu - normalno da ce biti problema da se otvori.) I sta bi bilo najpametnije uraditi sa tom sakom? Pa naravno, prvo umetnuti jedan prst, pa dva, tri, i kad se taj prostor dovoljno prosiri nece biti bola prilikom odnosa.

Kazem, znam da nije svaka devojka zainteresovana da taj deo obavi sama, ali neka onda angazuje svog decka, sto da ne. Samo je bitno postepeno pripremiti svoje telo na odnos, a ne hteti 'sve i odmah'.
gloriamum
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2007 10:39 pm

bolelo je...

Post od gloriamum »

Mene je bolelo prvih nekoliko stotina puta.Prvi put nisam prokrvarila,ali zato sam drugi put krvarila ceo dan i na kraju dospela u bolnicu gde sam primila transfuziju.
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

Kao sto vidis sve je jako individualno, neke devojke je bolelo, a neke nisu ni osetile.
Najvaznije je da se opustis sto vise mozes i da tvoj partner bude pazljiv i nezan.
Mislim da musema nije potrebna :) , ali ako se bojis stavi neko cebe i preko njega carsaf, tako ces manje misliti o tepihu i moci da se bolje opustis.
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

gloriamum sta se to desilo, kako je to moguce :o :o
Odgovori